Носителката на титлата Мисис Баба Дони Чачова, която е отново

...
Носителката на титлата Мисис Баба Дони Чачова, която е отново
Коментари Харесай

Мисис Баба се развежда с бившия кмет на Стрелча заради унижение

Носителката на купата " Мисис Баба " Дони Чачова, която е още веднъж Василева, ще се разведе със своя брачен партньор - Стойно Чачов - някогашен кмет на Стрелча. Тя е попаднала инцидентно на негови чатове с други дами и както твърди тя, през последните четири години Стойно е водил двойнствен живот.

Мисис Баба разгласява фотосите, доказващи изневерите, като с това изля своя яд в обществените мрежи със заключението, че новата година стартира за нея с бракоразвод. От фотосите на чатовете се вижда, че дамите, с които е кръшкал брачна половинка ѝ, са добре познати и на Дони.

Двамата подвигнаха огромна женитба, на която участваха редица известни персони. Явно радостното събитие остава единствено за историята.

Ето и изповедта на Дони Василева:

" На някои хора не им върви в любовта, и това е! Отново съм Василева. Да, тъкмо по този начин стартира моята 2021 година – с бракоразвод. По-унизително не съм се чувствала в никакъв случай в живота си. Оказа се, че съм живяла 4 години в цялостна илюзия. Оказа се, че брачният партньор ми е имал паралелни връзки от самото начало, през което сме били дружно. Оказа се, че съм била за посмешище на най-малко половината град Стрелча, тъй като не мога да си показва никой да не е знаел за връзката с колежката му – Н.Ф.

Да подчертая, тя е единствено една от многото. Оказа се, че аз очевидно съм му била нужна само като заслон, с цел да си построи имидж на естествен фамилен мъж, какъвто очевидно не е. И тъй като на него една жена не му е задоволителна, аз се отдръпвам и го оставям да си живее по неговия метод. Няма драма, просто не ни съответствува визията за семейство, полезности, морал, почитание, достойнство и така нататък

Можете да си го вземете, дами. Само не знам по какъв начин ще си го разделите, че сте много. Тук може би би трябвало да ги тагна всички? Няма да е мъчно, тъй като множеството са ми в приятелите. Каква безочливост!

Не пиша този пост, с цел да давам пояснения, такива не дължа никому, а с цел да предупредя всички наивни дами, като мен, да бъдат по-бдителни, по-мнителни и да слушат инстинктите си. Това не е тематика, която би трябвало да се замита под килима. За това би трябвало да се приказва намерено. Сигурна съм, че доста дами са изпадали в сходна обстановка, усещат се унижени, предадени и се срамят от това. Но други са тези, които би трябвало да носят срама!

Аз съм била сляпа и глуха за протичащото се към мен, макар че имах съмнения още доскоро повече от година, и съм го споделяла с най-близките ми. Но нали знаете, че има Бог, който се грижи за всичко и когато настойчиво отхвърляме да приемем истината, тъкмо той ни отваря необятно очите. Така и стана. Докато чаках брачна половинка ми да дойде и да ме изненада за Бъдни вечер вкъщи, той си пишеше с няколко дами по едно и също време. Същото се случи и на Коледа…

А по какъв начин разбрах аз ли? Съвсем случайно, до момента в който ми помагаше да подреждаме къщата за Бъдни вечер, щерка ми видя остарелия телефон на брачна половинка ми и пожела да го зареди, с цел да постави нова карта и да го употребява като длъжностен. Още като го включи и започнахме да гледаме по какъв начин той си написа с Н.Ф. и още една жена Н.К. по едно и също време в действително време. Аз към момента не имах вяра какво ми се случва. За няколко часа, щерка ми съумя да извади историята от всичките му чатове за години обратно. Това което почувствах откакто прочетох единствено дребна част от наличието, се назовава потрес!

Следващите няколко дни аз гледах чатовете и знаех къде върви и какво прави всяка минута, тъй като той информираше любовницата си и новите си завоевания в детайли. Когато се уговориха с Н.Ф. и отидоха в Старосел на любовната си среща аз стоях и гледах екрана и към момента не желаех да допускам. Няма да ми стигне цялостен живот да схващам с какъв изпечен измамник съм живяла. На никого не поисквам да изпита болката и срамът, които изпитах аз! Никога и на никого!

На някои хора не им върви в любовта и това е! Спирам до тук, тъй като се унижих задоволително, а ще са ми нужни сили, с цел да осъзная и преживея протичащото се.

Няма мощ на земята, която да ми попречи да последвам фантазиите си и да не преставам да развъртвам концепциите си. Нали знаете, някои разрушават други градят. Аз ще продължа да строя себе си, полезностите си, марката си, и моята задача. Защото не е значимо какъв брой си хубав извън, в случай че не си хубав от вътрешната страна! Започвам новата си година начисто. Бог да е с мен!

И с цел да не бъда голословна, ще покажа единствено една доста дребна част от това, на което станах очевидец. Изводите ги оставям на вас.

Бъдете здрави и най-важното будни!

И в случай че не сте задоволително цифрово грамотни, внимавайте къде си оставяте телефоните! "

На някои хора не им върви в любовта, и това е! Отново съм Василева. Да, тъкмо по този начин стартира моята 2021г. – с бракоразвод....
Публикувахте от в
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР