Носителката на приза Мис България 2006 Славена Вътова сама пускала

...
Носителката на приза Мис България 2006 Славена Вътова сама пускала
Коментари Харесай

Славена Вътова си измислила аферата с Бербатов

Носителката на наградата Мис България 2006 Славена Вътова сама пускала слуховете за мнимата си спекулация с футболиста Димитър Бербатов.

Връзка сред тях няма, само че новоизлюпената водеща имала интерес да подклажда изказванията, с цел да нервира мъжа си. Бракът на Вътова и предприемача Юлиан Цолов е пред разпад. Напоследък брокерът срещал финансови усложнения след поредност от несполучливи вложения, което се отразило и на връзките им.

Красавицата не се чувствала задоволително обаятелна в очите му, нито се радвала на вниманието му и се страхувала, че може да го загуби. Ето за какво прибягнала до евтини трикове, целейки да предизвика ревнивост у него, написа Галерия.

Докато той не стартира още веднъж да задоволява капризите й, чаровницата считала непрекъснато да се замесва в интриги. Самата тя ставала все по-фриволна в държанието си в Инстаграм. В момента тактиката й включва провокативни пози, разголени прелести и палави физиономии.

Всичко това още веднъж за да провокира реакция у брачна половинка си. Моделката постоянно имала комплекс, че не е осъществена професионално, което в допълнение подклаждало раздора във връзката й. Цолов е непрестанно зает с плановете си, а тя скучае и се усеща подвластна от благоразположението му.

Благодарение на изявите в родния тв ефир, въпреки всичко съумяла да увеличи самочувствието си. Това е работа, за която мечтае от дълго време след провалените си опити в други медии. Тактиката й по отношение на Цолов обаче едва ли ще даде плодове, а в противен случай – по-вероятно е той да й уточни вратата на фамилното им жилище във ВИП комплекса до Интерпред.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР