НОЩНО КИНО СЪС СТЕФАН ДЕНОЛЮБОВ I ПРОЖЕКЦИЯ НА ПРЕМИЕРАТА

...
НОЩНО КИНО СЪС СТЕФАН ДЕНОЛЮБОВ I ПРОЖЕКЦИЯ НА  ПРЕМИЕРАТА
Коментари Харесай

“НОЩНО КИНО” със Стефан Денолюбов и прожекции на Премиерата и Алегро Чецо

НОЩНО КИНО СЪС СТЕФАН ДЕНОЛЮБОВ I ПРОЖЕКЦИЯ НА „ ПРЕМИЕРАТА ” И

„ АЛЕГРО ЧЕЦО ”

Новото издание на “НОЩНО КИНО ” кани феновете на прожекция на два късометражни кино лентата и специфична среща с един същински влюбен в киното, нощта и Варна артист - Стефан Денолюбов.

По време на срещата публиката ще има опцията да гледа новия филм на Тома Вашаров „ Премиерата ” 2024 година (част от селекцията за късометражни филми на София Филм Фест 2024) с присъединяване на Стефан Денолюбов, а незабавно по-късно ще се насочи на странствуване

назад във времето с извънредна прожекция на взаимния филм на артиста с починалия режисьор Цветодар Марков - " Алегро Чецо " 1993 година.

Стефан Денолюбов е един от най-хубавите модерни български артисти с голям опит както на сцена, по този начин и на екран. Но какво стои зад построяването на паметните екранни облици от последните години ( „ Слава “, „ Урок “, „ Уроците на Блага “,„ В кръг “, „ Посоки, „ Докато Ая спеше ”)?Какво “краде ” от същинския живот? Защо е значимо да умееш да разказваш в къса форма?

Защо счита, че всички забавни истории се случват в дребните часове и какво го връща във Варна?

Отговорите на всички тези въпроси, сигурни сме, ще получим с присъщото за артиста възприятие за комизъм. В най-хубавия ден от седмицата за дълги, другарски, даже на моменти безредни диалози - петък, 26 април. След постоянна доза положително българско кино и в компанията на един надарен артист-приятел. Защото след среща със Стефан Денолюбов на екран, неизбежно искаш да го познаваш и в живота.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР