Нощни пътувания с яхни, екскурзии до най-затънтените кътчета на света,

...
Нощни пътувания с яхни, екскурзии до най-затънтените кътчета на света,
Коментари Харесай

Лукс, купони и екзотични дестинации - така изглежда животът на семейството на отвлечения Адриан в социалните мрежи

Нощни пътувания с яхни, екскурзии до най-затънтените кътчета на света, завършения, почивки, разкош - на пръв взор животът на предприемача Тони Златков е нескончаем ваучър. На страницата си във Facebook той е разгласил мемоари от разнообразни пътешествия. От фотосите излиза наяве, че заниманието на предприемача е пътуването. Той и брачната половинка му постоянно отскачат до Банкок, Малдивите или някое друго екзотично местенце. Собственикът на автокъщата обичал и рисковите осъществявания, самичък управлявал и яхтата " Adventure ". Последно фамилията се е събрало на нея и това лято през август.

Приятели на Тони Златков разкриха пред БЛИЦ, че отвън почивките той бил доста прецизен към бизнеса си и след всичко в автокъщата да е наред. Синът му Адриан почнал работа в автокъщата още след довеждане докрай на междинното си обучение. Бащата държал той да е отдаден в фамилния бизнес. Независимо, че младежът имал и две лични компании за компютърни услуги, главната му активност била точно в автокъщата.

МВР към момента търси изчезналия наследник на предприемача. Той е забелязан за последно сутринта от татко си преди да тръгне за работа. След това следите му се губят и с него няма каквато и да е връзка. От полицията признаха, че работят по всички версии, в това число и похищение. Самият Тони Здравков отхвърля синът му да е отвлечен, само че е реалност, че даже и той не е съумял да се свърже с него.

Вижте и фрагменти от първокласния живот на фамилията:





















Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР