Носът на Преслава води самостоятелен начин на живот от почти

...
Носът на Преслава води самостоятелен начин на живот от почти
Коментари Харесай

Преслава крие 3 операции на носа

Носът на Преслава води независим метод на живот от съвсем 3 години. Фолк дивата се окепази, като си кръцна обонятелния орган. Най-оборотната изпълнителка на Митко Пайнера се подложи на пластична интервенция напролет на 2019 година Добричлийката мислеше да не си признава за интервенцията, само че разликата във външността й беше фрапираща и нямаше по какъв начин да скрие, че е лягала под ножа. Преслава си признава, че се е оперирала единствено един път, само че близки до фолк дивата подшушнаха пред „ Уикенд ”, че изпълнителката има цели 3 корекции на обонятелния си орган.
Първата намеса е била напролет на 2019 година, на идната година най-оборотната фолк дива повторила интервенцията, само че отново не се харесала и решила още да си смали носа, като последната й промяна се е състояла през 2021 година Така постепенно, само че славно добричлийката се трансформира в неприятно копие на Майкъл Джексън, само че самата тя най-сетне е задоволена от резултата.

„ Носът й е прекомерно съкратен. Получило се е по този начин, че като я видиш и да кажеш - този нос е юридически. Естествените дребни нослета си личат, а нейният стои като вкоренен на лицето й ” – разясниха експерти пред „ Уикенд ”.



Преслава имаше ясно изразени черти на лицето - високи скули и по-остро носле, и точно те я отличаваха от останалите й колежки, само че изпълнителката реши фрапантно да промени външния си тип и да се обезобрази. Феновете на чалгаджийката по никакъв начин не харесват залитането й по корекциите и загубата на характерността й. „ Носът й е юридически няколко пъти, скулите ми се виждат пипнати. Зъбите й също са изкуствени и като се усмихне е доста плашеща ” – разясняват в обществените мрежи.

Припомняме, че фолк певицата пръсна галактическата сума от 66 хиляди лв., с цел да сложи върху зъбите си циркониеви коронки. Добричлийката постоянно е отбелязвала, че не може да се лиши от едно от най-ценните си оръжия – усмивката, която съгласно почитателите към този момент е стряскаща на фона на носа й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР