Норвежкият град Бодьо не е любима дестинация за съперниците на

...
Норвежкият град Бодьо не е любима дестинация за съперниците на
Коментари Харесай

Как се играе футбол в сняг, лед и на минусови температури?

Норвежкият град Бодьо не е обичана дестинация за противниците на отбора. В това напълно неотдавна се убеди Жозе Моуриньо, защото неговият " Рома " загуби с 1:6 в Лигата на конференциите преди няколко седмици.

Футболът в град Бодьо не е приоритет за хората, само че с помощта на триумфите на тима, той става все по-голяма тръпка и неспокойствие. Мачът с ЦСКА няма да бъде изключение. Целият стадион ще бъде цялостен, а изискванията не са по никакъв начин удобни за " армейците " - температури от -10 до -12 градуса и неестествен терен.

" Бодьо е дребен, само че прекрасен град. Климатът е друг, тъй като има сняг и всичко е замръзнало, само че ние сме експерти и задачата ни е да играем футбол. Без значение дали теренът е неестествен. Ние сме тук, с цел да спечелим. Във футбола всичко е допустимо. Тук сме, с цел да защитим достойнството и цветовете на ЦСКА ", сподели пред bTV футболистът на " армейците " Амос Юга.

През зимата поради снега и студа играчите на " Бодьо Глимт " упражняват единствено на закрито.

В класирането в групата води точно " Бодьо Глимт " с актив от 8 точки, следван от любимеца " Рома " със 7, " Зоря " с 6 и ЦСКА с 1 точка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР