Норвегия спечели женската щафета на 4 по 6 км от

...
Норвегия спечели женската щафета на 4 по 6 км от
Коментари Харесай

Норвегия спечели женската щафета на 4 по 6 км, България зае 18-о място

Норвегия завоюва женската щафета на 4 по 6 км от Световната купа по биатлон в австрийския зимен център Хохфилцен. Каролине Офигстад Кнотен, Ингрид Ланмарк Тандреволд, Тирил Екхоф, Марте Олсбу-Рьойзеланд изминаха трасето за 1:08:04.3 час, направиха една спомагателна обиколка и използваха 6 спомагателни патрона.

Norway are back on top! After disappointment in Kontiolahti, they win the women's relay in Hochfilzen

You can rewatch the competition on
— IBU World Cup (@IBU_WC)
Преди седмица в Контиолахти норвежките приключиха осми в щафетата. На второ място приключи тимът на Франция на 24.5 секунди без наказателна обиколка и с 16 спомагателни патрона, а на трета позиция е Швеция на 32.5 секунди (1 наказателна обиколка и 9 спомагателни патрона). В топ 6 са още Германия, Италия и Австрия.

България в състав Милена Тодорова, Даниела Кадева, Мария Здравкова и Десислава Стоянова приключи на 18-о място от общо 23 тима, като по финален пост Стоянова въртя три наказателни обиколки и беше затворена с обиколка. Българките, които се движеха доста добре до първите два поста, използваха 16 спомагателни патрона. В класирането за Световната купа при щафетите първото място разделят Швеция и Франция с по 108 точки след две надпревари, а на трета позиция е Норвегия с 94 точки. Преследването на 12.5 км за мъже е по-късно през днешния ден в Хохфилцен.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР