Нормално проходими са пътищата в област Смолян.Пътните настилки са предимно

...
Нормално проходими са пътищата в област Смолян.Пътните настилки са предимно
Коментари Харесай

Опасност от свличане на земни маси и падащи камъни в Смолянска област

Нормално проходими са пътищата в област Смолян.Пътните настилки са най-вече мокри. Заради преваляванията от последните седмици и преовлажняването на почвите е нараснала заплахата от срутване на земни маси и падащи камъни по всички пътища в област Смолян и водачите би трябвало да карат с нараснало внимание и съобразена скорост. Пропаднали пътни банкети и пътни платна затрудняват придвижването по направленията Хвойна – Чепеларе – околност Рожен, Широка лъка – Девин, Рудозем – Бяла река, Рудозем – Смилян.

Движението по път ІІІ-866 Девин – Михалково, в правата от новопостроения път при строителството на язовир „ Цанков камък “ благосъстоятелност на НЕК, която не се поддържа от ОПУ-Смолян се реализира с нараснало внимание, съгласно основаната организация на придвижване, заради заплаха от паднали камъни и свлечени земни маси върху платното за придвижване. Движението по пътя Рудозем – Бяла река се реализира в една лента заради проваляне на пътното платно. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци Остава затворен пътят Смолян – Мадан, край село Тикале поради огромното срутище.

Обходният маршрут за коли до 12 тона е Влахово – Орешец. Другите различни направления на затворения път са Смолян – Смилян – Рудозем за тежкотоварни коли и Смолян – Фатово – Рудозем за леките коли. Автомобилният трафик в утринните часове на първия работен ден от седмицата в Смолян в Смолян е по-интензивен по бул. „ България “, прилежащите към него улици и кръстовища.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР