Нормално е сексуалното желание, нивото на възбудата и дори способността

...
Нормално е сексуалното желание, нивото на възбудата и дори способността
Коментари Харесай

Как да засилите сексуалното удоволствие в най-подходящото време?

Нормално е половото предпочитание, равнището на възбудата и даже способността за по-лесно постигане на оргазъм при дамите да варират поради изменящите се хормони. Кога и по какъв начин да се възползвате от най-сексуалната фаза от месеца?

Най-сексуалната фаза за една жена е времето към нейната овулация. Тогава равнищата на естроген и тестостерон са най-високи. Това са 5-6 дни от месеца, в които е изцяло обикновено дамите да имат по-голямо предпочитание за секс. Именно в този интервал е и най-вероятно дамите да изпитат най-лесно оргазъм и въобще сексът да е извънредно удовлетворяващ.

Как може да се възползвате оптимално от най-сексуалната фаза и да изпитате голямо полово наслаждение? Разбира се, тези препоръки са потребни и за останалото време от месеца, в което сексът също би трябвало да ви радва и задоволява.

Оргазъм по нов метод

Докато стимулацията на клитора е най-честитят способ, с който дамите доближават до оргазъм, към овулация има огромен късмет дамата да бъде в положение да доближи до оргазъм и по други способи. Експериментирайте с разнообразни секс пози и стимулации на ерогенни зони, до момента в който откриете своето обичано нещо.

Секс пози

Шийката на матката е по-високо по време на половата фаза, което значи, че може да експериментирате свободно с всевъзможни секс пози – даже и такива с по-дълбоко навлизане, което другояче може да бъде леко дискомфортно. Именно по-дълбокото навлизане може да докара до цервикален оргазъм.

„ Картографирайте “ своето наслаждение

Това е тип упражнение, по време на което вие и вашият сътрудник се впускате в голо проучване в името на удоволствието. Единият сътрудник лежи гол, до момента в който другият изследва тялото му от глава до пети, употребявайки разнообразни техники и тласъци, с цел да се разбере кое носи най-голямо наслаждение. След това сътрудниците се разменят. Единственото предписание е да не се допират гениталиите. Може да ближете, хапете, целувате, употребявате пера, лед, дантела или каквото друго желаете, с цел да изследвате разнообразни чувства. Ако пък лежащият сътрудник е със закрити очи, това още повече ще ускори неговата сетивност.

Вдъхнете живот на фантазиите си

Не е нужно да действате съгласно фантазиите си, само че можете да ги употребявате, с цел да увеличите удоволствието си. Какво значи това? Каквато и полова фикция да имате, може да я проговорите с колегата си по този начин, като че ли се случва сега, без действително това да е действителността. Вербализирането на фантазиите могат да улеснят достигането до оргазъм.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР