Нормалните хора правят по 1-2 деца. Има друга категория, в

...
Нормалните хора правят по 1-2 деца. Има друга категория, в
Коментари Харесай

Каракачанов за ромите: Правиш 8-9 деца, пишеш ги болни и...

" Нормалните хора вършат по 1-2 деца. Има друга категория, в която знаят, че колкото повече деца, толкоз повече помощи. Правиш 8-9 деца - едните ги пишеш глухонеми, другите заболели от епилепсия. Че ти нямаш никакъв интерес да работиш. Това страната докога ще го толелира? Няма повече, давам отговор аз ". Така разяснява министърът на защитата Красимир Каракачанов пред Българска национална телевизия ромския въпрос.

" Въпрос на държавна политика е дали страната ще толерира раждаемостта в гетата ". " Не може и не е вярно да се поставя знак за тъждество сред етническа принадлежност и закононарушения. Но в случай че погледнем обстоятелствата, за жалост, са присъщи за тази общественост. Политически правилно е едно, само че обстоятелствата би трябвало да бъдат посочвани ", добави той. " Трябва да се отделят пари да се строят обществени жилища, само че в доста от случаите хората, които се настаняват там, не го ценят. Имаме предложение безработните членове на фамилията, което ще се настани там, да вземат участие в градежа му ", сподели още Каракачанов.

" Синята каска още при започване на октомври я подарих на господин Борисов. Дали ще сме дружно или не с Патриотите зависи от здравия разсъдък на всички. Никога не съм си разрешил да подлагам на критика мой сътрудник обществено - нито против господин Сидеров, нито господин Симеонов. Смятам, че в случай че желаеме да няма сходни въпроси " ще го има ли или не патриотичното обединяване ", би трябвало се явим на евроизборите дружно ", разяснява той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР