Normal 0 21 false false false От Фондация „Стоян Камбарев“

...
Normal 0 21 false false false От Фондация „Стоян Камбарев“
Коментари Харесай

Деси Тенекеджиева обяви официално отлагането на Наградите за изкуство на Фондация "Стоян Камбарев"

Normal 0 21 false false false

От Фондация „ Стоян Камбарев “ публично оповестиха отлагането на Годишните Награди за изкуство. Ето какво показа актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева в качеството си на Председател на УС на Фондацията, по отношение на изключителното състояние в страната:

„ За огромно страдание, заради форсмажорните условия, свързани с експлоадирането на корона вируса в целия свят, напълно разумно е и нашата толкоз чакана единадесета Церемония за връчване на Наградите за изкуство на Фондация „ Стоян Камбарев “ да бъде отложена- решение, което взехме още преди две седмици, дружно с правилните ни сътрудници. Сплотеният екип на Фондацията работи цяла година с огромно предпочитание, ентусиазъм и любов, с цел да може да подкрепим младите и толкоз надарени създатели и да създадем връчването на Наградите един същински празник и незабравимо прекарване, както за тях, по този начин и за гостите, сътрудниците и голямата ТВ публика, която ще гледа нашето шоу.

Съобразявайки се с всички насоки и рекомендации в тази спешна обстановка, взехме решение да изчакаме по-добри и спокойни времена. Като начало прекратихме фотосите на филмите на тримата финалисти за Награда за Кино 355, които се надяваме да може да стартираме незабавно след края на изключителното състояние в страната ни.

Към този миг, новата дата за осъществяване на Церемонията за връчване на Наградите за изкуство на Фондация " Стоян Камбарев “ е 1-ви юни 2020г. още веднъж в Централния Военен клуб.

До тогава има много време и откровено се надяваме тези 76 дни да бъдат задоволителни за превъзмогване пика на вируса и последвалата го тежка и непредвидена рецесия, с цел да може да се възстановява живота на всички ни. Разбира се, най-важно е да запазим здравето и живота освен на околните ни, само че и на тези, които не познаваме, само че срещаме инцидентно, на тези, с които контактуваме всекидневно. Защото това, което ни сплотява е повече от всичко и то е, че сме човешки същества. А човешките същества би трябвало да имат разсъдък. Моля ви, бъдете умни и се пазете. Бъдете здрави и се обичайте! И съм сигурна, че и това ще отмине и ние още веднъж ще живеем, по този начин както заслужаваме и както желаеме и ще продължим да сбъдваме фантазиите на младите и надарените. Защото както споделя Булгаков в неповторимия си шедьовър „ Майсторът и Маргарита “ - „ Всичко най-после се оправя. Така е построен светът “.

ЕТО кои са новите надарени открития на Фондация „ Стоян Камбарев “ тази година:

Петимата Номинирани за Награда за Полет в изкуството „ Стоян Камбарев “:

ВАСИЛ ДИПЧИКОВ - актуален танцьор и пърформър, КРИС ЗАХАРИЕВ - влогър, кино режисьор, МАРИЯ НАЛБАНТОВА - художник, МАРТИНА АПОСТОЛОВА - актриса и СИОН НАЙМАР -виолончелист.

Финалистите за Награда за Кино 355 са тримата младите кинорежисьори

ЕВГЕНИЯ ТАНЕВА, ПЕТЕР ЧИВИЙСКИ и ВАНЯ БОЙЧЕВА.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР