Нора Шопова, която преди няколко месеца зае мястото на Деси

...
Нора Шопова, която преди няколко месеца зае мястото на Деси
Коментари Харесай

Превъртя? Синоптичката Нора Шопова шокира, това, което гледа в дома си, е плашещо!

Нора Шопова, която преди няколко месеца зае мястото на Деси Банова в екипа на Нова тв, разкри, че има необикновен домакински любим – гущер. Макар че признава, че не обича рисковите спортове като скачане с бънджи поради страха й от височини, хубавицата не би отказала да разнообрази и менюто си с десерт с брашно от щурци, да вземем за пример.

„ Обичам комфорта и спокойствието, само че ги нарушавам, с цел да ходя напред! “, изясни Шопова пред сп. Grazia.
Въпреки че е приключила право, кариерата й я изпраща в радикално друга посока – стилния подиум. Нора е първата българка, била два пъти на корицата на стилното списание Vogue, като е работила с организации от Северна Америка, Европа и Азия. През 2015 година откритието на „ Ивет модерно “ влезе в влиятелната ранглиста на сп. Forbes „ Топ 70 на българските звезди ".
След като влезе в редиците на Нова тв като синоптик, поддръжката си за Шопова засвидетелства и краля на фолка Азис. „ Един същински супер модел, който няма потребност от сензационни заглавия с цел да притегли вниманието. Нора, за мен Вие сте най-красивият модел, появил се след ерата на супер моделите през 90-те. Вашата невзискателност и образование ме респектират и вършат ваш голям почитател! “, написа тогава той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР