Нора Шопова, която наскоро съобщи, че бременна в седмия месец,

...
Нора Шопова, която наскоро съобщи, че бременна в седмия месец,
Коментари Харесай

Нора Шопова се оплаква от дрехите за бременни

Нора Шопова, която неотдавна заяви, че бременна в седмия месец, се оплаква от облеклата за бременни, които се оферират в страната ни.

Водещата на спорта в Българска национална телевизия е ужасена, защото ги намира хем за грозни, хем за прекомерно скъпи. Тя дълго отказвала да си купува такива облекла, само че с наближаването на зимата към този момент нямало какво да облече, по тази причина решила да се разноски до мола и да потърси нещо топло, комфортно и красиво за дрешника си.

„ В десетте магазина, в които знам, че има облекла за бременни, влязох. Всичко е тотално безвкусно, непоносимо грозно, скъпо на всичкото от горната страна и, почтено казано, беше супер мъчно да се пречупя и да си взема каквото и да било. Въпреки това купих всякакви неща ”, показа тв водещата със своите почитатели в Инстаграм.

След като обаче избрала облекла, въпреки и с омерзение, се появил неизпълним проблем с чорапогащниците. „ Когато взех решение да си взема чорапогащници за бременни, с цел да мога да обличам готини рокли и да се усещам добре в тази фаза от живота си, се оказа, че в двата магазина, в които изобщо имаше някакви чорапогащници, има по една или две бройки, които даже не са моя размер! ”, ядосва се бъдещата майка. Тя помоли всички, които знаят къде се продават хубави облекла за бременни, да й пиша. Особено доста я интересували чорапогащниците.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР