Нора Недкова успя да се докопа до един от киноидолите

...
Нора Недкова успя да се докопа до един от киноидолите
Коментари Харесай

Нора Недкова налази Харисън Форд

Нора Недкова съумя да се докопа до един от киноидолите на генерации. Плеймейтката налази Харисън Форд. Това стана на кинофестивала в Кан. Блондинката посещава събитието за следващ път. Нора даже мина по аления килим наред с купища международни звезди.



Недкова се отърка в холивудската легенда на една от най-чаканите министър председатели в Кан – новият филм за Индиана Джоунс. Осмата лента от паметната поредност бе показана за първи път точно на Френската ривиера. „ Индиана Джоунс и реликвата на ориста “ събра елита на киното. Начело на групата звезди бе и самият Харисън Форд. 80-годишната легенда бе съпроводен от половинката си – актрисата Калиста Флокхарт, за която е женен от 2010-а.

Това не спря напористата българка. Нора издебна звездата в коридорите след края на прожекцията, за която самата тя имаше покана. Плеймейтката се снабди с мечтана фотография и побърза да се похвали в обществените мрежи.

Недкова събра погледите на аления килим в Кан с дълга бяла рокля. Тоалетът й бе много самоуверен – с големи деколте и цепка. Така нямаше по какъв начин да остане незабелязана даже и от звезда като Форд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР