Нора Недкова хвърлила чаша в лицето на Валентин Кулагин. После

...
Нора Недкова хвърлила чаша в лицето на Валентин Кулагин. После
Коментари Харесай

Току-Що Се Случи Немислимото! Жестоко Меле В Нова Телевизия! Вижте Снимки, Смляха От Бой Скандалната Звезда

Нора Недкова хвърлила чаша в лицето на Валентин Кулагин. После го нападнала с юмруци и му хвърлила огромен кютек. На този цирк са станали очевидци хора от екипа на кулинарното шоу „ Черешката на тортата ” до момента в който снимали следващия епизод. Както и другите участници в развлекателния формат.

Очевидци на побоя разкриват, че рядко може да се види подобен панаир жена да бие мъж и то в дословния смисъл.

Скандалната плеймейтка и женствения гримьор взели участие дружно в предаването със Люси Иларионов, някава актриса и Алфредо Торес. През цялото време топ гримьорът се заядал с Нора като я предизвикал с натяквания, че си изкарва хляба със секс услуги против възнаграждение, предават от електронното издание за всемирски вести hotarena.net.



В последния ден на фотосите обаче нервите на силиконова гърла не издържали и тя се впуснала в разпра. Както към този момент обявихме първо го замерила с чаша, а след това му нанесла удари.

Въпреки, че бил атакуван Кулагин почнал да пищи като кокона и нищо мъжко не се събудило в него, разкриват участвали. Единствените му дейности били да вика за помощ и да се обади в полицията.

Не се знае дали продуцентите ще се решат да излъчат панаира. Но май няма да създадат сеир на цяла България и ще потулят следите. Но съгласно очевидци боят изглеждал все едно се бият две дами. Дори признават, че Нора в профил изглеждала доста по-мъжествено от нежния и мекушав Валентин Кулагин.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР