Нора Недкова е party girl, момиче на живота, удоволствията, а

...
Нора Недкова е party girl, момиче на живота, удоволствията, а
Коментари Харесай

Наръчник на плеймейтката: Нора Недкова разбива мъжки сърца, а луксозното я влече

Нора Недкова е party girl, момиче на живота, удоволствията, а това подготвя и към първокласни преживявания. Красивата плеймейтка непрекъснато показва в Instagram лъскавия си метод на живот, който безусловно включва няколко значими съставния елемент.

Партита в класни нощни заведения, където тя разрушава мъжките сърца. Плеймейтката сама пусна стори в обществената мрежа, в което е написала, че отива на ваучър с приятелки, с които да разтопят мъжете и да разбият сърцата ми. Нека обаче не преувеличаваме, тъй като Норчето просто се майтапи, а ние добре знаем, че тя има положително възприятие за комизъм.

Виж още: Родните джигити: Едни от най-популярните българи, хванати в нарушаване на пътя

Да се върнем обаче на наложителните съставни елементи в профила на една плеймейтка. След празненствата и нощните заведения, следват вечерите в скъпи заведения за хранене. Само преди дни Нора пусна тъкмо такава снима, на която си похапва вкусно и пийва бяло винце. Хубавицата е облечена в много стилно екипче, което няма по какъв начин да не ни направи усещане. 

Снимки и видеа в първокласни публични тоалетни - една от високите цели в листата на всяка плеймейтка. Колкото по-луксозна и съвременна е публичната тоалетна на някое заведение или хотел, толкоз по-важно е да се снимаме в огледалото, в случай че съдим по постовене на Нора, само че и на други нейни колежки.

Виж още: Мартина Юрукова с го сподели: Колкото по-големи са, толкоз повече те зяпат!

Resting bitch face... ех! Няма по какъв начин да се мине без този значим детайл от амплоато на всяка плеймейтка. Устните са наложително в цвят топло капучино, косата на талази и така нататък А крисивото лице е безусловно замръзнало в една поза и с леко отворена уста. Тези физиономии ни припомнят на паметните изявления на фурията Мария, която във Vip Brother обичаше да споделя: " Няма да ми търсиш разговор ". Така наподобява на български resting bitch face. Идеята е излъчването хем да е секси, хем да е bad bitch, хем да е автентично. А в случай че към фотосите има и философско размишление, към този момент имате приключен профил. 

Списъкът продължава с фотосесии от Монако, Париж, Милано, Монте Карло и Кан. Именно в града на филмовия фестивал бе Нора това лято, където папараците полудяха по нея, тъй като им замязя на кино звезда, което си и беше по този начин.

Изображение: https://www.instagram.com/nora_nedkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР