Адвокатите на защитата на Тръмп в четвъртък казаха, че историята

...
Адвокатите на защитата на Тръмп в четвъртък казаха, че историята
Коментари Харесай

Историята за непристойната афера на Сторми Даниелс продължава да се променя, защото срещата никога не се е случвала, твърди екипът на Тръмп

Адвокатите на отбраната на Тръмп в четвъртък споделиха, че историята на Сторми Даниелс за хипотетичен полов контакт с някогашния президент продължава да се трансформира, тъй като спекулация в никакъв случай не се е случвала.

Адвокатът на отбраната на някогашния президент Тръмп Сюзън Некелес управлява траялия пресечен разпит на Даниелс в четвъртък, след нейните многочасови показания във вторник, които накараха екипа на Тръмп да изиска анулация на процеса, призовавайки то е „ излишно “ и „ нездравословно “. Съдията отхвърли настояването.

По време на разпита Нечелес уточни изказване, подписано от Даниелс през 2018 година, в което се отхвърля да е имало среща с Тръмп. Даниелс сподели, че не е написала изказването, само че го е подписала.

Нечелес уточни друго изказване, в което Даниелс отхвърля да има полова връзка с Тръмп. Отчасти изказването гласи: „ Отричам тази спекулация, тъй като в никакъв случай не се е случвала. “

Даниелс твърди, че някогашният юрист на Тръмп Майкъл Коен я е упорствал да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР