Номинацията на режисьора на Бохемска рапсодия Браян Сингър е била

...
Номинацията на режисьора на Бохемска рапсодия Браян Сингър е била
Коментари Харесай

Изключиха режисьора на Бохемска рапсодия от списъка с номинираните за Бафта

Номинацията на режисьора на " Бохемска рапсодия " Браян Сингър е била отстранена от премиите " Бафта " поради обвиняванията, че е тормозил полово малолетни момчета, оповестява Би Би Си. От " Бафта " обявиха, че все пак " Бохемска рапсодия ” " остава номинирана " за най-хубав английски филм, само че номинацията на Сингър е била " прекъсната ".


Обвиненията идват от публикация в списание " Атлантик ", в която се цитират четирима мъже, които не са говорили обществено преди. Сингър отхвърля обвиняванията и ги назовава " хомофобско леке ".

Той беше уволнен като режисьор на " Бохемска рапсодия " единствено три седмици, преди да приключат фотосите, поради " непристойно държание на снимачната площадка ". Сингър обаче твърди, че е бил болен, а студиото " не е желало да се съобрази " с него по време на заболяването му. Името му остава в надписите.

От " Бафта " споделят, че обвиняването за държанието на режисьора е " безусловно неприемливо и несъвместимо " с техните полезности.

От академията споделят, че " схващат, че Сингър отхвърля обвиняванията " на съмнението остава в действие " до момента в който казуса с обвиняванията не бъде решен ".
 ​Филмът ​Филмът "Фаворитката " получи 12 номинации за премиите БАФТА
Историческата комедия "Фаворитката " на Йоргос Лантимос получи 12 номинации за премиите БАФТА на Британската академия за кино и телевизия, измежду които...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР