Номинацията на Асен Василев за премиер е суверенно решение на

...
Номинацията на Асен Василев за премиер е суверенно решение на
Коментари Харесай

Христо Иванов: Червената линия за нас е да не тласнем страната към поредните избори


Номинацията на Асен Василев за министър председател е суверенно решение на "Продължаваме смяната ", което не е обсъждано с нас авансово. За нас като въпроси стоят по какъв начин ще наподобява болшинството, каква ще бъде съдружната структура, т.е. в какъв формат ще търсят поддръжка – дали просто ще търсят поддръжка за държавно управление на малцинството, или ще търсят съдружни връзки. Това съобщи пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на " ", съобщи кореспондент на

,,Важно е и по какъв начин тези съдружни връзки ще бъдат структурирани, тъй като до момента имаше доста сериозен проблем в връзката и вземането на решения, което за мен беше главната причина за разпада на обединението и на държавното управление. И към този момент нататък да се разисква персоналният състав на това държавно управление. Всичко това ще бъде предмет на договаряния идната седмица'', разяснява още той.

За нас непреодолимата линия е да не тласнем страната към едни следващи и деструктивни избори, само че това не значи, че ще подкрепим всичко непременно. Ще преговаряме и ще търсим здрав разсъдък, ориентиран към това да има ръководство, което да носи резултати, добави Иванов.

Съпредседателят на " " уточни, че ще се отзоват, в случай че бъдат поканени от Политическа партия на диалог за съставянето на новия кабинет.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР