Номер на съдбата: Какъв ще бъде характерът на бебето ви,

...
Номер на съдбата: Какъв ще бъде характерът на бебето ви,
Коментари Харесай

Какъв ще е характерът на бебето според датата на раждането

Номер на ориста: Какъв ще бъде характерът на бебето ви, според от датата на раждането му…
Всеки родител, би желал да знае по какъв начин ще се развие ориста на детето му. Затова има елементарна формула, препоръчана от нумеролози, която ще помогне да се разпознават значими черти у характера на вашето  бебето. В последна сметка точно характерът, дефинира бъдещия път на детето и какво е в положение да реализира.

Номер 6
Такова дете обича да бъде в шумна компания, самотата му вреди. Той е другарски надъхан и деликатен. Той не взима сила. Неговата слаба страна е несъразмерната емоционалност. Тя, в бъдеще е изпълнена с прояви и непрекъснато неодобрение. За да се изравни темпераментът му, е належащо да се демонстрират по-нежни усеща и обич към детето.
Номер 7
Това дете е мъдро и надарено. Точно неговите интелектуални качества би трябвало да се развият у него, защото в бъдеще в тази област той ще е в положение да реализира огромен триумф. В същото време характерът на детето не е елементарен. Той има лично мнение за всичко и рядко слуша препоръките на другите. Той обаче не предизвика кавги и реагира умерено на думите на други хора.
Номер 8
Хлапето с този номер е същински ревнивец и собственик. Той се стреми да стане най-хубавият във всичко и е доста стеснителен, в случай че нещо не му се получи. Той би трябвало да разбере, че всеки позволява неточности и светът в никакъв случай не е идеален. Ако такова дете се научи и работи доста, върху себе си, то може да реализира доста в посоката, която е избрало.
Номер 9
Детето има доста гении. То е многостранен и ученолюбив и научава елементарно нови неща. Хлапето би трябвало да обърне доста внимание и да развие качествата си. Важно е да се запомни, че то обезверено се нуждае от поддръжка и хвалба за самочувствие. Тогава, в бъдеще ще може да даде на родителите си взаимна обич и внимание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР