Номер 3 в световния тенис Новак Джокович открива програмата на

...
Номер 3 в световния тенис Новак Джокович открива програмата на
Коментари Харесай

Джокович открива четвъртфиналите на Ролан Гарос, Алкарас срещу Циципас във вечерната сесия

Номер 3 в международния тенис Новак Джокович открива програмата на четвъртфиналните дуели при мъжете на Откритото състезание на Франция, където ще забележим в деяние трима от Топ 5 в света. Сръбският тенисист, който е насочен към трета купа от Ролан Гарос, ще играе през днешния ден с Карен Хачанов от Русия.

Двубоят сред двамата би трябвало да стартира към 15:00 часа. За Новак Джокович това ще е 17-и четвъртфинал на Ролан Гарос.

Джокович е съумял да се класира на полуфиналите в Париж 11 пъти, само че предходната година беше спрян точно в четвъртфиналите от бъдещия първенец Рафаел Надал.

Сърбинът преследва освен рекордна 23-та мейджър купа на сингъл при мъжете, само че и завръщането си на първото място в международната класация, което той ще си обезпечи в случай че завоюва третата си купа от Ролан Гарос.

11-ят в ранглистата на АТР Карен Хачанов изравни най-хубавото си достижение в Париж, достигайки до четвъртфиналите за повторно след 2019 година. Руснакът преследва трети следващ полуфинал на шампионат от Големия шлем, откакто доближи до тази фаза при започване на годината на Откритото състезание на Австралия и през предходната година на " US Open ".



Програмата на Централия корт " Филип Шатрие " откриват дамите. В първата среща в 11:00 ч. излизат Каролина Мухова и Анастасия Павлюченкова. След тях на корта ще играят Елина Свитолина и Арина Сабаленка.

Мачът на Джокович и Хачанов е трети в програмата, а след тях на Централия корт ще забележим четвъртфиналния конфликт сред международният номер 1 Карлос Алкарас и петият Стефанос Циципас.
В изиграните досега срещи посред им испанецът води с 4:0 победи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР