Ноември още не е почукал на вратата, но астролозите вече

...
Ноември още не е почукал на вратата, но астролозите вече
Коментари Харесай

Безпаричие удря тези 3 зодии през ноември

Ноември още не е почукал на вратата, само че астролозите към този момент стартират да повдигат завесата към това какво ще ни сервира идващият месец.

Според специалистите три знака на зодиака ще ударят на камък, що се отнася до финансите през последния месец на есента.

Още от края на октомври те ще усетят отрицателното въздействие на планетите върху портфейла си и ще схванат за какво от време на време хората без пари използват думата " разкъсан съм ".

Рак

Около вас има доста хора, които ви завиждат и се оправят отлично в задачата си. Тяхната злоба несъмнено не е добра за вас. Чувствате се по-малко уверени и изгубили мотивация за работа. Понякога може да стигнете и до нервозен срив поради неналичието на пари. Проблемите при вас няма по какъв начин да бъдат избегнати.

Лъв

Вашата горделивост не ви дава право да молите най-близките си хора за помощ, макар че през месец ноември такава поддръжка несъмнено ще ви е нужна. Възможно е да се случи нещо, което да ви накара да се сбогувате с всичките си спестявания и даже да изтеглите заем.

Скорпион

От началото на октомври ще ви преследват отговорности или предпочитание да постигате фантазии – дали да отидете на доктор, да си купите нов телефон или да тунинговате колата. Това обаче ще ви коства скъпи. Отлагате го отдавна, само че звездите предлагат да забавите топката още известно време, написа
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР