Ноември е месецът на раздялата и изневерите, внимавайте, пише Флагман

...
Ноември е месецът на раздялата и изневерите, внимавайте, пише Флагман
Коментари Харесай

Алена разплака представителите на тези три зодии! Ето какво тежко нещо каза за тях, а и останалите да внимават

Ноември е месецът на раздялата и изневерите, внимавайте, написа Флагман бг ОВЕН
Работа: Не бива да харчите за обзавеждане, да давате заеми, с цел да избегнете непредвидените финансови усложнения поради желанието си да сте потребни на околните си или на ваши другари. В края на месеца може да инвестирате една част от приходите си, само че рационално и без огромни упования.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Здраве: Здравето ви не е ослепително, по тази причина ви поучавам да не се ядосвате без причина. Приемайте неуспехите си умерено, с цел да съхраните положително физическото си положение, изключително в дните 1-3 и 28-30 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Постигнете компромис и не си разваляйте връзките. Всичките си проекти направете по този начин, че да имате време за фамилията си и да не се пораждат аргументи за неодобрение от вашето постоянно неявяване от вкъщи.

ТЕЛЕЦ
Работа: Откажете се от начинанията. Завършете изостаналите задания, макар че са ви досадни, само че пък са доходоносни и се постарайте да не си създавате врагове поради вашата свадливост. Приемайте метафизичен обстоятелството, че проектите ви се бавят във времето, само че във ваша изгода, или че не успявате да наложите мнението си непременно.

Здраве: Ако не си наложите сдържаност и сте непрекъснато нападателни и заядливи, не е изключено да навредите на здравето си. При постоянно главоболие се нуждаете от отмора и повече сън. При постоянно главоболие се нуждаете от отмора и повече сън. Внимавайте в дните 3-5 и 30 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не бива да нарушавате стабилността в фамилията. Така ще бъдете сигурни, че бракът ви, продължава да е постоянен, ще разчитате в сложните моменти на поддръжката на околните си и няма да се наложи да оправяте унищожени връзки.

БЛИЗНАЦИ
Работа: Враг на вашите триумфи през месеца са прибързаните дейности и импулсивните решения. Въпреки желанието ви да промените екипа, с който работите от години, не ви поучавам да го вършиме, с цел да не се окажете без готови хора, на които да разчитате.

Здраве: Здравето ви е обвързано с триумфите и неуспехите ви, тъй че се старайте да не допускате неточности и да вървите единствено към следващия връх. Ако съумеете да го постигнете, ще се чувствате в отлична форма даже и в дните 5-7 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако в брака ви са се появили непредвидени пукнатини имат шанса да поставятново начало и да заздравят връзките си. При възрастните двойки може да има женитба на децата им или раждане на внучета, които ще им дарят предпочитание за живот.

РАК
Работа: Защитете правото си на персонален избор и престижа си. Старанието ви и желанието да се изявявате води до проблеми подбудени от изтощеност и липса на отмора и балансирате сред дома и работата ви.

Здраве: От вас зависи да съхраните здравето си устойчиво, като по тази причина са нужни успокоение, убеденост и отмора, която постоянно ви липсва, само че виновността е ваша, изключително в случай че се преуморявате в дните 7-9 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако сте решили да се развеждате, на първо време сложете връзките си в ред, а по-късно търсете разтуха на открито. Ако имате планове да съхраните брака си забравете за изневерите, даже и в случай че са единствено почтен флирт и " неангажиращ секс ", тъй като наранявате брачната си половинка.

ЛЪВ
Работа: Бъдете внимателни, с цел да не се окаже, че сте се обвързали с несъответствуващи настоятелен сътрудници и договаряте съдружничество без да сте уверени в тяхната честност и декларирани благоприятни условия. Обмислете пренасяне на нова работа, в случай че сте сигурни, че няма да се разочаровате още преди да сте получили постоянното си предопределение.

Здраве: Цялостното ви физическо положение е устойчиво, в случай че не си навредите сами поради неспособност да отказвате на хората услугите, които ви желаят, а натоварването може да докара до неразположения изключително в дните 9-11 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не успявате да сдържате страстите си и сте подготвени да се впуснете в извънбрачна връзка, внушили си че сте намерили някой, който ви схваща и ви съчувства. Това не е заричане за ново фамилно благополучие. Не бъдете великодушни към родственици, тъй като това е спомагателна причина за разтягане на връзките ви и съсипване на брака ви.

ДЕВА
Работа: Рутинните ви задания носят отлични доходи, които ви оказват помощ да преодолявате трудностите. Ще ви изнервят появили се от нищото проблеми поради грешките на ваши сътрудници, които се пробват да бойкотират вашите проекти, макар че нямат късмет да реализират задачата си.

Здраве: Здравето ви е устойчиво, а стомашните неразположения ще отминат бързо, в случай че не забравяте, че към този момент е студено, изключително през нощта. Внимавайте в интервала 11-13 ноември, когато Луната е във вашия знак и сте податливи на обостряне на хронични болести.

Любов: Ще се справяте с непредвидени проблеми в фамилията, подбудени от разноски, които идват не в точния момент и свадите са неизбежни. Дори и да сте ядосани на половинката си, със спокоен звук й обяснете, ме нямате задоволително финансови ресурси за обзавеждане или пътешестване.

ВЕЗНИ
Работа: Внесете изясненост в проектите си и поднесете концепциите си на вашите сътрудници, с цел да разчитате на взаимната си работа с тях и в бъдеще и да са спокойни, че не криете нищо от тях. Имате желание да се включите в огромен чуждестранен план и са ви нужни още хора, които може да изберете още веднъж измежду вашите сътрудници

Здраве: Ако допуснете безкрайните терзания, да обсебят съзнанието ви, бъдете сигурни, че ще навредите сами на здравето си. Ако повярвате в силите и опциите си ще съхраните и положителното си физическо положение даже и в дните 13-16 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Вашата претовареност и работата ви не са причина за краткотрайна разлъка или бракоразвод, в случай че връзките им са нестабилни. Видимо е, че повода е другаде. През целия месец сте подготвени на случки и завършения.

СКОРПИОН
Работа: Не ви поучавам да обсъждате вложения, в случай че ще нарушите финансовата си непоклатимост, а също по този начин да давате изключителни заплати на вашите подчинени, колкото и добре да са се справили, тъй като рискувате да си вземат отпуск и да не помнят, че до края на годината имате още доста работа дружно.

Здраве: Страдате поради породилите се проблеми и се тормозите поради непознатите грижи и отговорности, по тази причина през месеца и най-много в дните 16-18 ноември ще се чувствате отпаднали и депресирани.

Любов: Ако основали семейство прекомерно рано, доста преди отпадането на Съдбовната им възбрана за брак и са осъзнали нежеланието си да продължат да живеят с половинката си могат да създадат крачката към разлъка и нова връзка. В тяхна изгода е да обмислят още един път решението си и да преценяват дали в действителност го желаят.

СТРЕЛЕЦ
Работа: Изненадани сте, че ваши остарели сътрудници са подготвени да ви подадат ръка, само че не и без взаимни отстъпки от ваша страна, откакто вие сте повода за тяхното отдалечаване. Не забравяйте да попълните лисващите познания, в случай че ви следва заемане на нова виновна професионална позиция.

Здраве: Отпуснати сте и без предпочитание за дейна работа в средата на месеца. Не сте в добра форма, поради постоянно главоболие и депресивни положения. Алкохолът и опиатите ускоряват действието си и ви вредят в дните 18-21 ноември.

Любов: Мили дами, не допускайте посещение на родственици, които даже не са се обадили, че идват, само че ще са причина за разправии. Не бъдете компромисни в случай че ви досаждат с молби за финансова помощ, с цел да не съсипете връзките с брачната си половинка, без значение от чия страна са роднините.

КОЗИРОГ
Работа: Съветът ми е да забравите за начинанията, само че да не пропускате командировки в чужбина и диалозите за съдружничество. Преценявайте добре финансовите си при чести пътувания. Завършете до края на месеца настоящите си стартирани задания, с цел да избегнете проблемите в края на годината.

Здраве: Не би трябвало да търсите лекарска помощ и да се тъпчете с таблетки за сън при най-малкото неразположение. Те ви вредят изключително в интервала 21-23 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Тези от вас, които имат проблематичен брак да опитат да реализират компромис и естетика, вместо да се готвят за бракоразвод, макар че месеца е обвързван с промени в персоналния живот и разрешава разлъка и даже нова среща, стига решението им да не ги трансформира в самотни и депресирани нещастници.

ВОДОЛЕЙ
Работа: Не бива да назначавате нови чиновници през този месец, а в случай че се постанова да го сторите незабавно, потърсете хора, които да работят на хонорар. При опция запазете настоящия състав на хората си, в случай че имате ваш печеливш бизнес.

Здраве: Предпазвайте се от проблеми с нервната система, които може да са подбудени от ненадейно показали се хронични недоволства от болки в костите поради остарели контузии, изключително задействани в дните 23-26 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Няма да липсват забавни запознанства, само че не трябва да допускате изневери, в случай че живеете в естетика и сте подготвени на взаимни отстъпки. Ако още не сте срещнали огромната обич през този месец Съдбата може да ви изненада с сантиментални запознанства.

РИБИ
Работа: От значение е да ревизирате дали имате незавършени, само че незабавни задания, които е във ваша изгода да приключите до края на този месец. Подгответе договорите на хората, които имате желание да назначавате във компанията си. Имате опция да се обогатите с нови познания и да наложите с лекост концепциите си.

Здраве: Здравето ви е устойчиво, в случай че не се изкушите да пийвате уиски или ракия до момента в който размишлявате над човешката недобросъвестност. Предпазвайте се от крайности в храненето и алкохола в дните 26-28 ноември, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Не забравяйте за отговорностите си в фамилията, тъй като мъчно ще си върнете хармонията, в случай че допуснете отдалечаването им, а още по-лошо за вас ще е в случай че внезапно научите, че половинката ви е подала молба за бракоразвод.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР