Но законът не просто преследва руски интереси у нас. Той

...
Но законът не просто преследва руски интереси у нас. Той
Коментари Харесай

Евгений Кънев: Законът за чуждестранните агенти като в Грузия у нас го вкара Възраждане

Но законът не просто преследва съветски ползи у нас. Той е в директен спор с полезностите на демокрацията и цели подтискане на всяко противоречие и инакомислие посредством спиране на външното и без значение финансиране на планове и гласове, които разобличават опитите за властническа власт.

А такива гласове са обезверено нужни в страна, където медийната независимост е на 100но място в света. А самите медии са абдикирали от своята проверяваща и опозиционна функционалност, трансформирайки се в рупор на властта.

 

Както при всяка тоталитарна власт, обстоятелствата се обръщат с хастара на открито и всеки опит за митинг против медийните операции и неистини се показват от русолизците като ограничение на техните свободи. Където под независимост се схваща правото на разпространяване на дезинформация - както постоянно го прави други Волгин и гостите му като Копейкин. А под народна власт - националната народна власт в Народна република България.

Българското общество не може да върви напред - в случай че остави путинските опорки да се ширят като “некоректна ” позиция. Така стартира всеки тоталитаризъм. И тъй като комунизмът умря, става дума за Възраждане на фашизма.

Особено притеснително е великодушието, с което Демократична България и Политическа партия - Hristo Ivanov, Kiril Petkov оставяха дълго Копейкин и Ко. да употребяват парламентарната естрада за своята фашистка агитация. Битката е за полезности и в случай че хората не чуват за какво Възраждане, Волгини и Ко лъжат, доста от тях ще ги възприемат като трубадури на истината, патриотизма и българщината, а точно Политическа партия и Демократична България - за платени задгранични сътрудници. Заради което - споделя към този момент Възраждане - се постанова и подобен закон.

Не очакавайте реакции от президентството, което посредством Съвет за електронни медии отглежда тази “възрожденска агитация ”. Нито от ГЕРБ-ДПС, чийто план е Възраждане - с цел да управляват опозиционните на евроатлантизма гласове. Не, тези политически субекти са родени от и жадуват за съветския авторитаризъм и демократичната мимикрия от ден на ден им тежи.

Крайно време е същинските демократи и патриоти да кажат “повече по този начин не може в европейска страна! ”.

Както го прави изрично Грузия без да е член на Европейски Съюз. Както го прави Украйна, която се бие и поради нас с Кафявата чума, пардон Мечка.

 

Евгений Кънев

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР