Но след съдебни дискусии съдия г-жа Джъстис Макгоуън каза на

...
Но след съдебни дискусии съдия г-жа Джъстис Макгоуън каза на
Коментари Харесай

Дейвид Маклийн: Бившият кмет на Уинчестър е освободен от опит за убийство на неизлечимо болната си майка, която медиците смятаха, че ще умре

Но след правосъдни полемики арбитър госпожа Джъстис Макгоуън сподели на журито в Кралския съд на Уинчестър, че няма задоволително доказателства разполагаем, с цел да вземат решение за присъда.

Прокурорите бяха обвинили 72-годишния мъж, че е задушил госпожа Маклийн с възглавница, тъй като „ не можеше да издържи да гледа нейното страдалчество “.

По време на процеса някогашният кмет сподели пред съда, че е споделил „ Съжалявам, мамо “, до момента в който притиска възглавницата върху лицето й, до момента в който тя се „ задушаваше в личните си сополи “.

Г-жа Маклийн беше подложена на край Медиците са считали, че тя ще почине, споделиха на правосъдните заседатели.

Изображение: Маклийн сподели на журито в Кралския съд на Уинчестър, че не може да понесе да гледа по какъв начин майка му страда. Снимка: PA

В съда беше показано видео, носено по тялото, снимано от чиновник по огнестрелни оръжия, който беше извикан в къщата, откакто Маклийн сподели на оператор на NHS 111, че е умъртвил майка си.

Маклийн, от Morley Drive, Bishop's Waltham, беше пок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР