No Man’s Sky, научно-фантастичното приключение на Hello Games е игра,

...
No Man’s Sky, научно-фантастичното приключение на Hello Games е игра,
Коментари Харесай

Мъри обеща, че No Man’s Sky ще остане без микротранзакции и платени допълнения

No Man’s Sky, научно-фантастичното премеждие на Hello Games е игра, която си имаше своите проблеми първоначално. И то огромни. Но с времето като че ли всичко си пристигна на мястото и нещата, които Шон Мъри, създателят на английското студио, даде обещание преди излизането на играта, влязоха в нея. Заедно с това разработчиците от Hello Games не престават да оправят бъгове и издадоха няколко огромни безвъзмездни обновления към играта.

Утре No Man’s Sky излиза за платформата на Nintendo Switch, което даде мотив на NintendoLife да вземат изявление от Мъри, който приказва за работата на сътрудниците му по Switch версията на No Man’s Sky, за сегашното и бъдещето на играта. Един от акцентите, които е нужно да се отбележат в изявлението е декларирано от Мъри заричане, че No Man’s Sky ще остане без микротранзакции и допълненията, които излизат за играта постоянно ще са безвъзмездни.

„ Ние имаме този наш бизнес модел, който е много непосредствен с играчите: те ни заплащат пари, с цел да играят играта и ние я обновяваме. Даваме им игра, с която сме горди от ден първи на появяването ѝ и по-късно, дотогава докато сме разчувствани от нея и хората ѝ се радват, ние ще продължим да я обновяваме. Не ме интересува да знам различното бъдеще и какъв брой пари е можело да сме спечелили. Просто не ми го казвайте. Не разваляйте нещата, на мен ми харесва настоящето състояние “, споделя Мъри.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР