Но държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен каза, че се

...
Но държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен каза, че се
Коментари Харесай

Война в Газа: Израелският премиер Бенямин Нетаняху се противопоставя на нахлуването в Рафах, докато официални лица се срещат в Катар за преговори за прекратяване на огъня

Но държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен сподели, че се надява да обезпечи съглашение за преустановяване на огъня и освобождението на заложници в Газа през идното му пътешестване до.

Изображение: Бенямин Нетаняху неведнъж е заплашвал с навлизане в Рафа. Снимка: Ройтерс

Междувременно шефът на разузнаването на господин Дейвид Барнеа участва на договарянията в Доха, ориентирани към реализиране на помирение, оставяйки катарските публични лица „ внимателно оптимистични “, само че те предизвестиха, че всяка наземна офанзива ще забави договарянията.

Доклад, подсилен от Организация на обединените нации, предизвестява, че „ гладът е неминуем “ в Северна Газа, защото към половината от популацията на територията е изправено пред „ пагубен апетит “.

Без незабавни дейности се чака да има апетит от в този момент до май, съгласно Интегрираната подредба на етапите на продоволствената сигурност, организация, която следи глада в международен мащаб.

Наред с това, службата по правата на индивида на Организация на обединените нации сподели, че рестриктивните мерки на Изра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР