NN България - с безплатна лекция за настоящи и бъдещи

...
NN България - с безплатна лекция за настоящи и бъдещи
Коментари Харесай

Как да сбъднем мечтите на децата си през призмата на семейните финанси

NN България - с безвъзмездна лекция за сегашни и бъдещи родители

Как да сбъднем фантазиите на децата си през призмата на фамилните финанси? Отговор на този въпрос ще даде лекция на NN в границите на " Академия за родители ". Най-голямото гратис събитие за сегашни и бъдещи родители ще се организира на 24 февруари, събота.
В случай, че имаме упоритости за детето си, добре е овреме да планираме, включително и финансовия ангажимент на фамилията ни. Пламен Бочев от NN България, ще внесе схващане по какъв начин през призмата на фамилните финанси всяко семейство може да способства за реализирането на детските фантазии. Пламен Бочев е квалифициран финансов съветник на NN България, дълготраен експерт по образование и развиване. По време на своята лекция той ще показа разнородни финансовите принадлежности – ориентирани към икономисване, вложение и акумулиране на средства, с които да осигурим по-добро богатство и осъществяване на житейските си цели. Качественото обучение за децата или обезпечаването на дом, да вземем за пример, изисква средства, а ние като родители, можем да осигурим мечтаното за тях бъдеще посредством ловко ръководство на персоналните си финанси. С подобаващ финансов проект, с дребни месечни вноски, всяко семейство може да натрупа нужната за обучение или за друго сума, като вложените средства се влагат на интернационалните финансови пазари, носейки ни избрана рентабилност.

Времето, с което разполагаме до момента в който децата порастват, е скъп актив, който не трябва да пропущаме. Важно е да бъдем осведомени за опциите, които другите финансови принадлежности ни оферират, както и да се насочим към подобаващи финансови стратегии. Затова и всички посетители по време на събитието ще имат опция да се съветват гратис за ръководството на персоналните си финанси с експерт на щанда на NN. Най-малките участници в фамилния конгрес ще могат да оцветяват илюстрации от книжката " Къде порастват парите? " на чешката авторка Дениса Прошкова. Децата ще получат от NN и голям брой забавни награди, а в спонтанен мини куиз, техните родители ще дават отговор на любопитни въпроси, свързани с финансовото обмисляне.

Програмата на идното събитие " Академия за родители " може да дъде намерета ТУК.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР