НКП на Левски излезе с позиция след инициираната от тях

...
НКП на Левски излезе с позиция след инициираната от тях
Коментари Харесай

НКП с изявление, феновете казаха кой трябва да управлява Левски

НКП на Левски излезе с позиция след инициираната от тях и извършена през днешния ден среща на “Герена ”, на която участваха Станимир Стоилов, Даниел Боримиров и Ивайло Ивков. След нея ентусиастите оповестиха, че желаят “Левски да се ръководи от левскари, които работят на Герена и носят отговорността персонално ”.

Ето позицията на НКП:

“На извършената среща с управлението на клуба, имахме опцията да получим отговори на екзистенциални за Левски въпроси.

Пълната конструктивност на полемиката бе нарушена от неналичието на мажоритарния акционер и притежателя на компанията, ръководеща Левски.

На база на чутото от Станимир Стоилов, Ивайло Ивков и Даниел Боримиров, присъстващите последователи се обединихме към тезата, че корпоративният модел на ръководство, изключително когато ръководеща корпорация е външна за Левски, е недопустим. Най-малкото, тъй като отговорността е мощно размита.

Ние желаеме Левски да се ръководи от левскари, които работят на Герена и носят отговорността персонално!

Поради тази причина, заявяваме безапелационната си поддръжка за пътя, стихотворец от Станимир Стоилов и Ивайло Ивков. Евентуална промяна на който и да е от двамата мощно ще ни разтревожи.

Надяваме се Пазителя на акциите да подходи с мъдрост и мисъл за родния си клуб! Очакваме и притежателя на компанията, ръководеща Левски, да оцени вярно своя бизнес интерес, който изисква мощен Левски! В името на нашия клуб, ние сме отворени за полемика с изчезналите основни фигури през днешния ден, в сходен формат, т.к. отворените въпроси остават! ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР