НКП на Левски излезе с позиция по повод последните събития

...
НКП на Левски излезе с позиция по повод последните събития
Коментари Харесай

Обвиненията и интерпретациите, фактите и доказателствата за НКП на Левски!

НКП на Левски излезе с позиция във връзка последните събития в клуба. Тя е озаглавена " Обвиненията и интерпретациите, обстоятелствата и доказателствата за НКП на Левски! ".

Ето какво пишат ентусиастите, уточнявайки, че през днешния ден от 13:00 часа ще дадат конференция:

" Уважаеми Левскари,

другари и съидейници, в последните месеци ориста на обичания ни клуб е изправена пред най-тежкото си тестване в своята 106 годишна история.

Събитията от последните месеци дефинитивно и окончателно изобличиха модела, по който се ръководят обичайните футболни клубове в България и в частност най-обичайният и известен - Левски.

Моделът, който група левскари и съидейници показаха преди години като циничен и безперспективен.

Моделът, против който се бориха и изобличаваха с цената на доста персонални и организационни жертви.

Моделът " Бащица " - порочната процедура приета в народен ефир като такава от сегашния изпълнителен шеф Павел Колев, назначен от последния " Бащица " на Левски.

В тези сериозни месеци за нашия обичан Левски, " синята общественост " се консолидира и пое протегната за помощ ръка от клуба ни. Направихме го всеки по своему и съгласно личните си разбиранията за Левскарство.

Всички дарявахме пари според персоналните си благоприятни условия, а организациите на последователите съгласно личния си капацитет - кадрови и интелектуален.

Някои от проведените групи заеха безмълвно и изчаквателна позиция по отношение на турбуленциите в клуба. Сред тях и такова сдружения на левскари, които отричайки присъединяване на последователи в ръководството на клуба имат посланичество във втори УС на ПФК.

Други бяха потърсени от настоящия мажоритарен акционер за подпомагане и съгласно правилата си се отзоваха незабавно с целия си капацитет.

Трети, обичайно мощни виртуално, по " съвест ", продължиха да сочат с пръст. Последният път, обаче, интерпретациите им се основаваха върху прочита не на кого да е, а на изпълнителния шеф на Левски Павел Колев, който бе подложен в състояние да отговори на редица сложени обществено въпроси. Той избра метод, съгласно който подцени 60 % от въпросите, като не сподели и дума по тях. На други отговори уклончиво, а трети " завъртя " съгласно персоналното си убеждение.

Лавината от хвърлени думи докара до две съществени неща:

Първо: Левски загуби три извънредно значими месеца, в които закърпи една дупка с парите на Стойне.
Второ: И проведените, и не проведените последователи се изгубиха в другите тълкования на последните събития.

Като директно забъркани в тези събития, ние от НКП на Левски, считаме, че е извънредно значимо да създадем опит за слагане на ред в тези взаимоотношения.

Затова в предлагаме на вашето внимание, с документи и обстоятелства, ретроспективен взор на събитията, в които сме взели участие.

Гледната ни точка ще бъде показана на конференция във вторник, 08.09.2020 от 13:30 часа в " Прес клуб България ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР