Нийл Робъртсън взе аванс срещу Шон Мърфи в откриващата следобедна

...
Нийл Робъртсън взе аванс срещу Шон Мърфи в откриващата следобедна
Коментари Харесай

Робъртсън поведе на Мърфи, Картър довърши Лисовски

Нийл Робъртсън взе задатък против Шон Мърфи в откриващата следобедна сесия от дуела посред им във втория кръг на Световното състезание по снукър в Шефилд. Световният първенец от 2010 поведе на първенеца на планетата за 2005 с 5:3 след висококачествена игра и брейкове от страна и на двамата състезатели. Австралиецът дръпна на бърза ръка с 3:0 след 106 още в първия фрейм, само че Мърфи се завърна в мача, с цел да понижи изоставането си на 4:2.

Двамата си размениха в следствие сенчъри брейкове за завършек на сесията, като „ Гръмотевицата от Мелбърн “ записа 124, а „ Магьосникът “ се размина с максимума. Мърфи комбинира 14 червени с 14 черни, само че последната останала алена на масата се разклати към закръглението на междинния ляв джоб, което остави серията му на 112. Доиграването на конфликта сред двамата някогашни международни първенци следва в петък сутринта.

Междувременно, Али Картър си обезпечи присъединяване във втория кръг в Крусибъл след триумф над Джак Лисовски с 10:6 фрейма. Двукратният вицешампион в конкуренцията ще се изправи против Джоу Юелун, който сервира една от изненадите в Шефилд, отстранявайки международния номер 6 Марк Алън в първи кръг в сряда. След равностойно начало и 2:2, Картър завоюва три поредни фрейма и не изпусна водачеството до края, макар че Лисовски се наслаждения на сенчъри брейк от 124, който го остави в играта.

Тази вечер от 21:00 часа следва доиграването на дуела от първи кръг сред полуфиналиста от миналата година Кайрън Уилсън и дебютанта Скот Доналдсън, като Уилсън води с 6:2 след първата сесия. По същото време, трикратният международен първенец Марк Селби ще стартира дуела си от втори кръг против своя съотечественик Гари Уилсън, който надделя в трагичен конфликт Лука Бресел с 10:9 на старта в Шефилд. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР