Нивото в българския шампионат е средно-ниско“. Това заяви на днешната

...
Нивото в българския шампионат е средно-ниско“. Това заяви на днешната
Коментари Харесай

Любослав Пенев не е изненадан, че българският шампионат няма да има представители на световното първенство

Нивото в българския шампионат е „ средно-ниско “. Това съобщи на днешната си конференция преди мача против Лудогорец старши-треньоръ на ЦСКА 1948 - Любослав Пенев. По този метод той изясни главната причина за отсъствието на представители от родното състезание на Мондиала в Катар идната седмица.

„ Интересно е, че няма футболисти от България на международното. Нашето равнище не е високото. Ние сме на средно-ниско равнище. Това е комплимент. В България не играят фигури, звезди. Няма по какъв начин. Нашето равнище не дава отговор на техните условия. Искат спретнат футбол, желаят правила. Говорейки за футбол, сме доста надалеч от този стандарт. България не е атрактивна дестинация, просто са атрактивни заплатите и някои вземат решение да дойдат в България “, сподели той, представен от dsport.

Българският народен тим за последно взе участие на международните финали през 1998 година във Франция, само че в последвалите 6 съревнования все някой представител на друга страна, който играе у нас, намира място измежду най-хубавите футболисти на планетата. Този път обаче всичките ни състезатели ще гледат в профил, което е просто следващата крачка надолу в развиването на българския спорт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР