Нивото на комуникацията между двамата в една двойка зависи от

...
Нивото на комуникацията между двамата в една двойка зависи от
Коментари Харесай

5 неща, които мъжът не признава през жена си

Нивото на връзката сред двамата в една двойка зависи от това какъв брой време са дружно, какви усеща изпитват и до какъв брой държат един на различен. Има образци за мъже и дами, които нямат секрети между тях. Те могат да приказват намерено по разнообразни тематики и не се тормозят да опишат по какъв начин да изкарали с другари. Други обаче крият много детайлности от всекидневието, а от време на време пропущат избрани елементи съзнателно. Не може да се каже, че мъжете са по-потайни от дамите. Всичко зависи от връзката и стадия, на който е тя. Ето няколко неща, които представителите на мощния пол не признават на своите половинки:

1. Обичам девойки със самочувствие
Много мъже са увлечени от мощните и самостоятелни дами, които имат самочувствие. Може би не харесват някои ваши привички и това, че не цените себе си, само че надали биха ви го споделили право в очите. По-скоро ще ви загатнат, че би трябвало да бъдете самоуверени като ви дадат образец с това, че работодателите обичат хората в екипа им да бъде по-самоуверен.

2. Искам да изглеждаш добре
Мъжете обичат да вървят с една жена на улицата, да я държат за ръка и се любуват на реакциите на хората на нейния блестящ тип. Когато ги питате харесва ли ви новата ви рокля, може да чуете някакъв колеблив отговор, само че това не значи, че им подхожда. Дори и да не ви го споделят, мъжете се интересуват от вашия външен тип и желаят да изглеждате съвършено. Може да не знаят марки или не схващат от съчетанието на облекла и аксесоари, само че несъмнено им пука дали ще излезете на открито с къса пола или разтеглен суитчър.

3. Не разбирам какво върша
Дори и да сте от години дружно, мъжът постоянно ще желае да ви покаже, че е мощен и схваща от всичко. Ако някой електроуред се е развалил, само че той изобщо не схваща по какъв начин да го поправи, в никакъв случай няма да ви го каже. Може да го разглоби и да се поизпоти 1 часа над него без да го върне в остарелия му тип, само че по този начин ще се опита да замаскира ситуацията. Помолите ли го за нещо, той ще се заеме със задачата, даже и да не схваща какво тъкмо да направи.

4. Прекалено комплицирано приказваш
Жените са привикнали да описват по какъв начин е минал денят им с огромни детайлности, някои от които са непотребни. Понякога мъжете усещат, че изпускат нишката на историята и не могат да осмислят защо им приказва дамата, само че в случай че й кажат, тя ще се разсърди. Ако той ви гледа с изумен взор, по-добре му обяснете по-просто това, което сте почнала.

5. Това е прекомерно скъпо
Особено при започване на връзката, когато мъжът желае да направи положително усещане, той заплаща сметките по заведенията за хранене и купува скъпи дарове. Ако дамата изиска нещо, което не е по джоба му, той ще го преглътне, с цел да не се изложи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР