Нива, засадена с близо 70 растения от рода на конопа,

...
Нива, засадена с близо 70 растения от рода на конопа,
Коментари Харесай

След акция: Откриха нива с близо 70 растения коноп във Великотърновско

Нива, засадена с близо 70 растения от рода на конопа , разкриха криминалисти на Районно управление-Горна Оряховица, оповестиха от полицията.
 Министерство на вътрешните работи
Специализирана интервенция за противопоставяне на производството и разпространяването на наркотични субстанции е извършена на 30 август на територията на Горна Оряховица.

Действията са осъществени от криминалисти на районното ръководство. В рамките на акцията е осъществена инспекция в землището на село Върбица , където в непосредствена непосредственост до поречието на река Янтра е открита равнища, засята с растения от рода на конопа, с построена поливна система.
 Министерство на вътрешните работи
В следобедните часове, с цел да полее растенията, дошъл 43-годишен мъж от Велико Търново, прочут на полицията и осъждан . При типа на служителите на реда, той побягнал, след малко гонене мъжът е арестуван.

От равнищата са конфискувани към 70 растения, бензинова помпа и торове. В хода на интервенцията, на улица в града, униформени спрели за инспекция 30-годишен мъж , от който при обиск иззели към 11 грама амфетамин.

Двамата мъже са арестувани и работата по случая продължава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР