Niva или известна още като Lada 4x4, се продава в

...
Niva или известна още като Lada 4x4, се продава в
Коментари Харесай

Всъдеходите Lada Niva се продават в Германия за 15 500 евро

Niva или известна още като Lada 4x4, се продава в доста страни от света под разнообразни имена. Например в Уругвай е известна като Bognor Diva, в Египет - Super 4×4, в Австралия - Bushman, във Англия - Cossack, в Германия - Taiga.

Сега, на уеб страницата на един от немските автоцентрове моделът към този момент се предлага за... 15 500 евро. Автомобилът ВАЗ-2121 " Niva ", който, както стана ясно е прочут в Германия под името Taiga, към момента се продава там, освен това на много висока цена. Офертата е оповестена на уеб страницата Lada4you.de.

В описанието се споделя, че тази кола е " безспорна легенда " измежду 4х4 моделите, а функционалността на колата я прави известна по целия свят. В средата на март Autonews.ru заяви, че продажбите на Niva Travel и Niva Legend SUV могат да бъдат обновени в Германия.

Ще напомним, че АвтоВАЗ публично към този момент не се занимава с доставка на коли за Европа. Компанията спря да доставя нови коли за Европейски Съюз още през 2019 година, след което последователно дилърите разпродадоха останалите екземпляри. Това решение беше взето от АвтоВАЗ заради новите екологични стандарти.

През март тази година обаче Facebook-общността Lada в Europa Club разгласява фотоси на автововоз, пренасящ коли Niva Travel и Niva Legend, предопределени за Германия. Тогава, както ви информирахме, се сподели, че всички всъдеходи са оборудвани с мотори от екологичния стандарт " Евро-6 " и са минали европейската хомологация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР