Ница сензационно загуби с 0:1 у дома от Метц и

...
Ница сензационно загуби с 0:1 у дома от Метц и
Коментари Харесай

Метц сензационно излъга гонещия ШЛ Ница

Ница сензационно загуби с 0:1 вкъщи от Метц и не можа да редуцира изоставането си от 9 точки по отношение на водача в Лига 1 Пари Сен Жермен. "Орлетата " преобладаваха от самото начало и насочиха 20 удара към противниковата врата, само че нито един от тях не се трансформира в гол. Попадението за Метц вкара Фабиен Сентонз в 31-ата минута.

Победата е едвам втора за отбора на Фредерик Антонети през сезона и първа от 26 септември, когато Метц се наложи с 2:1 при визитата си на Брест. По този метод "виненочервените " събраха 12 точки и се изравниха със Сент Етиен, само че остават последните в класирането поради по-лошата си голова разлика.

Метц се бранеше проведено и чакаше своя късмет. Той пристигна в средата на първото полувреме, когато Никола дьо Превил проби по десния фланг и центрира ниско за Сантонз, който стигна пръв до топката и я прати зад тила на Валтер Бенитес.

След почивката Ница напълно се настани в половината на гостите. Най-близо до изравняването беше Амин Гуири, само че неговият удар с левия крайник мина около гредата. В края Джъстин Клуйверт можеше да донесе най-малко точка на домакините, само че стреля високо в навън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР