Ница изхвърли ПСЖ от Купата на Франция

...
Отборът на ПСЖ отпадна от Купата на Франция още на
Коментари Харесай

Отборът на ПСЖ отпадна от Купата на Франция още на фазата на осминафиналите, след като загуби от Ница с 5:6 след изпълнение на дузпи (0:0 в редовното време). На "Парк де Пренс" голямата звезда на парижани Лионел Меси игра през целия двубой, но не успя да помогне на своите да избегнат поражението.

В редовното време головите положения пред двата тима бяха малко, а при дузпите първа грешка направи Леандро Паредес, но след това вратарят на ПСЖ Джанлуиджи Донарума отрази удара на Анди Дерло. Играчите на Ница не допуснаха друга грешка, а при седмата дузпа за домакините Шави Симонс пропусна. По този начин вторият в класирането Ница продължава напред, докато ПСЖ няма да участва във финала на турнира за първи път 2014 година насам. Френският гранд спечели трофея в шест от последните седем сезона.

В спор за място на полуфиналите Ница ще срещне Олимпик Марсилия. Любопитно е, че на четвъртфиналите ще има и сблъсък между два четвъртодивизионни отбора - Бержерак срещу ФК Версай 78. В другите два мача Нант посреща Бастия, а Монако е домакин на Амиен. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР