Ница и Олимпик Лион завършиха наравно 0:0 в мач от

...
Ница и Олимпик Лион завършиха наравно 0:0 в мач от
Коментари Харесай

Олимпик Лион спечели първата си точка за сезона след слаб мач в Ница

Ница и Олимпик Лион приключиха наедно 0:0 в мач от третия кръг на Лига 1. Резултатът е разочароващ и за двата отбора, защото за домакините това бе трето следващо тъждество и те към момента нямат победа, а за “хлапетата ” пък това бе първа точка след две следващи провали.

Играчите на Франческо Фариоли започнаха по-добре срещата и направляваха протичащото се на терена, а в техните редици се отличаваше Морган Сансон. Терем Мофи имаше добра опция пред себе си, само че не се възползва. Футболистите на Лион пробваха да отговорят и го направиха с удар на Амин Сар, а след първият половин час постановиха и прочут напън, като в редиците им се отличаваше с отигравания Брадли Баркола. Въпреки това те също стигаха до по-сериозни положения.

След почивката Ница още веднъж сподели повече упоритост в началните минути, когато още веднъж Сансон не се възползва от добра опция пред себе си. Тази активност в дейностите на полето обаче бързо се загуби, а дуелът още веднъж навлезе в много по-летаргично движение, а двата отбора на няколко пъти навлязоха във физически конфликти, като по този метод в последна сметка се стигна до закономерно нулево тъждество.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР