Нито едно министерство не трябва да се заключва и трябва

...
Нито едно министерство не трябва да се заключва и трябва
Коментари Харесай

Кирил Петков за ГЕРБ: Не знам дали са по-силни от хаоса, но със сигурност са много силни в инхауса

Нито едно министерство не би трябвало да се заключва и би трябвало да има надзор върху него. За нас най-големият проблем в Министерството на земеделието е, че от години се управлява от Движение за права и свободи. Там даже и министърът на финансите няма достъп върху финансите. Лошото е, че евросубсидиите се раздават на 15 " наши " земеделци. Това би трябвало да се спре. Трябва да има таван на земеделските евросубсидии, както направихме в ББР.

Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, който се срещна с жители на Каварна, отбелязва novini.bg.

" Всички споделят, че е невероятно да се случи смяната. Така споделяха и за ББР, само че нас не ни беше боязън и нещата се случиха. Те си мислиха, че тия момчета са за 3-4 месеца, само че в този момент очевидно осъзнават, че имаме волята смяната да се случи и виждате какво се получава - Спецпрокуратура, Конституционен съд. Пак ще повторя, че не ни е боязън ", безапелационен бе той.

" Нямаме лидер на листа, който в началото да не отхвърли и да не не ни сподели - не ни се влиза в тази мръсна игра. Хубавото е, че след няколко дни размислиха. При нас няма един човек, който да е изкарал парите си на гърба на страната. Всичко е реализирано с почтен труд и самодейност. Такива хора няма по какъв начин да бъдат стреснати, застрашени и купени. Залагме на локални хора по районите, тъй като те най-добре познават проблемите ", разкри Петков.

" Не знам дали ГЕРБ са по-силни от хаоса, само че сигурно са по-силни в инхауса. Видяхме какви схеми бяха създали - източване на милиарди от страната без никакви действителни публични поръчки. Това си е кражба. Ние сме безапелационни, че ще прекратим тази порочна процедура наречена инхаус ", разяснява Кирил Петков предизборния слоган на ГЕРБ - По-силни от хаоса.

" Жена ми има сладкарничка. Всяка седмица я ревизират от Национална агенция за приходите, БАБХ и всевъзможни държавни институции. Това е безумство. Така се пречи на дребния бизнес да действа обикновено. Аз ви давам обещание, че това ще спре и ще прекратим тази процедура. Разбира се, че би трябвало да им инспекции и надзор, само че в рационални граници. Показахме го и в държавното управление. Казахме - хайде, да проверим компаниите, които са взели огромните публични поръчки, а не цветарските магазини и фризьорски салони. Резултатите са забележими - 2 милиарда лв. повече в хазната ", разяснява още пред хората Кирил Петков.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР