Нито една временна комисия не може да реши важните въпроси,

...
Нито една временна комисия не може да реши важните въпроси,
Коментари Харесай

Росица Кирова: Гласувах против създаването на Временна комисия за промени в Конституцията

Нито една краткотрайна комисия не може да реши значимите въпроси, свързани с правата на жителите, върховенството на правото, независимостта на правосъдната система!

Затова през днешния ден гласувах срещу основаването на Временна комисия за промени в Основния закон на страната.
Очаквам измененията в Конституцията да се разискват в непрекъснатата комисия по конституционни и правни въпроси или в специфична подкомисия.

Съгласно нашия устав, краткотрайната комисия тя не може да предлага планове за решения, тя се събира за анкети и по съответен мотив.
Оказа се, че през днешния ден след гласоподаване, бе образувана съдружна комисия, която вместо в МОЛА, ще договаря в Парламента. Но пък ще им се заплаща на участниците за съдружните пазарлъци
Очакванията на обществото за съответно правораздаване не са свързани с упоритостите за завладяване на тази система от един или различен партиен индивид.

Време е ръководещото болшинство да промени метода си към всички участници в този парламент и когато прави оферти, да не се втренчва единствено върху фантазиите и желанията на дребна група от българското общество, а да намерения за всички български жители.

Гласувах срещу декларациите и демонстрацията на мощ. И тъй като следващата платена говорилня не е метода да променим Конституцията. Има нещо надълбоко неправилно в задачите на обединението, която ръководи.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР