Нито една стотинка не са получили 22-те участнички в Ергенът.

...
Нито една стотинка не са получили 22-те участнички в Ергенът.
Коментари Харесай

Виктория Капитонова разкри дали участничките в Ергенът са получили хонорари

Нито една стотинка не са получили 22-те участнички в " Ергенът ". Това твърди една от дамите, която се бори за сърцето на Виктор Стоянов - Виктория Капитонова.

Рускинята показа, че единствено Ергенът и водещият Наум Шопов са взели хонорар от продукцията. А за участничките е останала единствено славата.

" Никоя от участничките не взе пари. Поне аз не получих. И другите дами по този начин ми споделят ", показа Капитонова.

Част от почитателите на шоуто не имат вяра на думите на рускинята. Според тях девойките са получили хонорар, с цел да сътворят цирка, който всички гледат.

" Виктория е права. Нито едно от девойките не е получило хонорар за присъединяване си в " Ергенът ", изясни пред " България Днес " пиар мениджърът на Би Ти Ви Галина Джорева.

В същото време Капинотова се готви да пробие на... музикалната сцена. Рускинята, чиято звезда изгря в " Мастършеф ", е тръгнала на уроци по пеене.

" Подготвям ария с една от участничките " - разкри Виктория и загатна, че парчето ще е дует с певицата Ева, която също бе част от шоуто.

Най-желаният ерген в България продължава да е ентусиазъм за основаване на музикални шлагери. Певицата от ромски генезис Саша Рико възпя Виктор Стоянов в кючек. Парчето се споделя " Ергенът ", а самият той взе участие в клипа.

" Храни се със златна лъжица, а има блага душица. Радват му се даже непознати, а живее в покои ", припява ромската перла Саша Рико, до момента в който Виктор обгрижва девойки, които кани на вечеря.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР