„Нито една роля в кариерата ми не е била компромисно

...
„Нито една роля в кариерата ми не е била компромисно
Коментари Харесай

Ани Пападопулу: „Ролята на Ева Банкова е трудна и отговорна задача”

„ Нито една роля в кариерата ми не е била компромисно решение. Всяка стъпка ме е надграждала като артист и ме е довела точно до днешните ми функции “ , описа актрисата Анa Пападопулу в прям диалог с Мон Дьо за „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “.

Пападопулу, която този сезон се причисли към актьорския екип на най-успешния български медицински сериал, споделя още:

„ Когато Евтим Милошев ми се обади да ме предложения за ролята на Ева в „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “, ме попита дали съзнавам какъв брой сложна и чакана роля е тя. Не укривам, че се притеснявах – колкото по-натоварен е един облик с биография авансово, толкоз по-отговорна е задачата. “

 Ана Пападопулу NOVA

Споделяйки усещанията от продукцията и превъплъщението в събудилата се от кома брачна половинка на доцент Банков, Ани подчертава на поддръжката на Юлиан Вергов, с който си партнират за следващ път .

Актрисата, която оставя диря в историята на българското кино с филми като „ Писмо до Америка “, „ Светът е огромен и избавление дебне от всякъде “, „ Маймуна “ и други сполучливи заглавия, призна, че обликът на Ева има връзка с действителния й живот – самата тя става жертва на здравна неточност и губи дете преди години .

Вижте цели диалог на Ана Пападополу във видеото.

Раздяла ще бележи новите епизоди на „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “, които феновете ще видят от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA. Една от двойките в МБАЛ „ Св. Кирил “ ще се изправи пред необратимото, а събитията в незабавното поделение ще ескалират страстите в персоналните връзки.

Тони ще се намеси в неизяснените връзки на Албена и доцент Захариев . Христо Карагьозов ще получи необичайно телефонно позвъняване, което ще го предизвика да научи повече за Кая и проблемите в персоналния й живот. Доцент Банков ще води Ева от болничното заведение , а уединението им ще бъде причина за прям диалог с премълчани досега въпроси.

Колко откровени ще бъдат един към различен героите в „ Откраднат живот: Анатомия на гнева “ и ще усмирят ли опустошителните страсти в себе си, ще разберем от новите впизоди на хитовия български медицински сериал тази седмица по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на „ Откраднат живот “ и на формалната страница на сериала във Фейсбук, а всички епизоди можете да гледате единствено в NOVA PLAY.

 банери нови Edna

 банери нови Edna
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР