Нито Бойко Борисов, нито пък началникът на неговия кабинет са

...
Нито Бойко Борисов, нито пък началникът на неговия кабинет са
Коментари Харесай

Борисов няма COVID-19. Здрава е и шефката на кабинета му

Нито Бойко Борисов, нито пък началникът на неговия кабинет са инфектирани с ковид. По-рано бе обявено, че Деница Желева е дала позитивен резултат при теста за COVID-19. Очакваше се втори негативен тест на премиера, с цел да се удостовери, че Борисов не е инфектиран.
Здравословното положение на Борисов се трансформира в топ тематика единствено за няколко часа, откакто малко по-рано през днешния ден бе обявено, че министър председателят е подложен под карантина поради подозрение за COVID-19. Съобщено бе, че началникът на неговия кабинет - Деница Желева е дала позитивен резултат. Борисов е бил тестван като контактно лице.

Оказа се обаче, че нито той, нито пък Желева са инфектирани. За това оповестиха от държавната пресслужба.

Всички чиновници на администрацията на Министерския съвет се тестват, откакто при започване на актуалната седмица бяха открити двама чиновници от администрацията с COVID-19.

Към сегашния миг вследствие на направените проби са открити нови два случая на инфектирани чиновници от администрацията на Министерски съвет. Така общият брой на инфектирани с COVID-19 чиновници става четирима. По-голямата част от администрацията на Министерски съвет към този момент е тествана, като до понеделник се чака да станат ясни резултатите и от последните проби.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР