Ниска талия при дънките, кроп топове, шалове като аксесоар за

...
Ниска талия при дънките, кроп топове, шалове като аксесоар за
Коментари Харесай

Тази ключова тенденция при обувките от 2000 г. се завръща изненадващо

Ниска талия при дънките, кроп топове, шалове като аксесоар за коса - трендовете от 2000 година претърпяват същинско възобновление на стилната сцена. И то към този момент от няколко сезона. Украсени със сърце от Alaïa или с камъни от Amina Muaddi, дизайнерите взеха решение да дадат нов живот на транспарантните обувки, най-често направени от винил в горната част. А с такива към този момент се появиха звездни девойки като Ева Лоногрия, Хейли Бийбър, Бионсе, Амал Клуни и Тина Кунаки. След сандалите на платформа и балерините, пристигна ред и тази наклонност при обувките да се завърне, въпреки и съгласно някои да е много спорна. Други приписват обновяването й като продължение на barbiecore вълната, изключително поради моделите в бонбонени и ярки цветове като розово, синьо и даже зелено.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от tinakunakey (@tinakunakey)

Каквато и да е повода, те идват, с цел да освежат летния ни дрешник, както и да създадат силуета ни много по-елегантен, мекушав и секси. Защото тяхната бистрота в композиция с високия ток или платформата в допълнение издължават краката, по тази причина и постоянно ги виждаме, съчетани с мини рокли.

Това обаче напълно не ни лимитира, тъй като неутралността на виниловите обувки, разрешава те да бъдат носени с бермуди и топ, с изискана миди рокля и даже с костюм. Точно по тази причина им предвиждаме още повече звездни моменти под светлините на прожекторите и вдъхновяващи хрумвания за стилизиране от Инстаграм фийда ни. А в галерията ни с изключение на стайлинг хрумвания, ще откриете и шопинг находки както на дизайнерски модели, по този начин и на много бюджетни варианти от новите сбирки на известни марки като Zara, Mango и H&M.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от THE ATTICO (@theattico)

 
На плажа или в града, плетената чанта е най-желаният летен аксесоар

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР