Ниска оценка за шестима министри от служебния кабинет дадоха от

...
Ниска оценка за шестима министри от служебния кабинет дадоха от
Коментари Харесай

ГЕРБ даде ниска оценка за шестима министри от служебния каби...

Ниска оценка за шестима министри от служебния кабинет дадоха от ГЕРБ. Това са Андрей Живков на енергетиката, Стойчо Кацаров на опазването на здравето, Виолета Комитова на районното развиване, Стела Балтова на туризма, Велислав Минеков на културата и Георги Панайотов на защитата.

6 " извънредно слаби министри " очаквали да бъдат заменени в новоназначения длъжностен кабинет, а други трима " избягали ". Така от ГЕРБ разясниха държавното управление, назначено от президента Радев.

" Галопираща инфлация, растящи цени. Не можеш да влезеш в магазина за обикновени артикули и да не излезеш с най-малко 50 лева сметка. Служебното правителсто не се занимаваше с нищо друго с изключение на да се меси непосредствено в парламентарните избори и да се занимава с съответна партия ", бе коментара на зам.-председателя на ГЕРБ Даниел Митов.

Цените на тока в България били най-високи от страните в Европа. Това плюс тежки загуби за целия енергиен бранш правели ръководството на министъра на енергетиката Андрей Живков неприятно.

Спрените градежи на пътища и автомагистрали пък бележели работата на Виолета Комитова. " Не знам какъв брой ресторантьори би трябвало да излязат да стачкуват, с цел да си подаде оставката министърката на туризма (Стела Балтова) ", съобщи Тома Биков.

Той разкритикува мощно културният министър Велислав Минеков, по тази причина, че кино индустрята не получила 40 млн. лева по закона за киното и процедурите по спонсориране на български филми било стопирано. " Политическият кабинет на Министеството на културата взели, че си раздали бонуси за месец и половина работа, а не запомнили да внесат ограничения за културата в актуализацията на бюджета, та трябваше да ги вършим в комисията по просвета ", сподели още Биков.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР