Нищо не пречи на служебния здравен министър да договори руска

...
Нищо не пречи на служебния здравен министър да договори руска
Коментари Харесай

Тома Биков, ГЕРБ-СДС: И служебния здравен министър може да договори „Спутник V”

Нищо не пречи на служебния здравен министър да контракти съветска ваксина и да го направи на своя отговорност. Това сподели заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Тома Биков по време на дебата по съветската ваксина " Спутник ", съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ". " Ще гласоподавам срещу това решение.

Вие сега и е добре да отговорите на този въпрос, оферирате да се вземе решение да се извади от отговорност всеки, който тръгне да договаря ваксини. Когато след 3-4 месеца има проблем, финансов или здравен, всички ще кажат - ми то 45-ото Народно събрание, което го няма към този момент, носи отговорността.

Предстои след няколко дни да бъде назначено служебно държавно управление. Нищо не пречи на служебния здравен министър да направи всички това, което вие казвате, само че да го направи на своя отговорност, на отговорност на служебния министър-председател, на отговорност на президента ", съобщи още Тома Биков. Той съобщи, че не може да поеме тази отговорност в случай, че през днешния ден работата на Народното събрание завършва.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР