Нищо не подправя лятото така добре както да излезете от

...
Нищо не подправя лятото така добре както да излезете от
Коментари Харесай

Сезонът на Лъва е тук: Ето как ще се ОТРАЗИ той на вашата зодия

Нищо не подправя лятото по този начин добре както да излезете от комфортния си пашкул и да покажете най-хубавата версия на себе си. И това е типът уверена, чувствена и буйна сила, която носи сезонът на Лъва през 2022 година Смелият огнен знак възбужда колектива сред 23 юли и 22 август, вдъхновявайки всички ни да следваме своето самодоволство и да позволим на нашата креативност да блесне. Точно като театъра, сезонът на Лъвовете е обвързван с искра, тъй че очаквайте да се чувствате изключително добре през идващите няколко седмици. Като лъва със самоуверено сърце, който разпалва сърцата ни и креативните ни търсения, ще желаете да знаете по какъв начин тъкмо сезон Лъв 2022 ще се отрази на вашия зодиакален знак.

Първата половина на сезона на Лъва внася пикантност и драма в любовния ви живот по главен метод – само че има и капацитет за някои огромни парични придвижвания, в случай че изиграете картите си вярно. Като цяло сезонът на Лъва ви кара да видите какво се случва, когато залагате на себе си и фантазиите си.
Лъвът е закрепен огнен знак, което значи, че приказваме за знак, който е предан с усет към неспокойствие. Когато слънцето влезе в леговището на лъва, можете да очаквате малко театрални пакости и закачливи летни забежки. Следващият месец е фокусиран върху това да утвърдим себе си, да дадем приоритет на любовта към себе си и да не одобряваме живота прекомерно съществено. И защото Лъвът се ръководи от петия дом на творчеството и удоволствието, идващите няколко седмици сигурно ще изведат вашите артистични пристрастености на напред във времето. В последна сметка, този сезон е увещание, че е добре от време на време да си малко лакомец – изключително когато става въпрос за гонене на това, което ти харесва.

Докато огненият знак поддържа стремежите на колектива, през сезона на Лъва има няколко галактически хълцания. Възможно е да има трагична финансова смяна, тъй че дръжте очите си отворени за изненадващи разноски и внимавайте с всевъзможни преразходи. Уран, планетата на шока и протеста, ще премине през северния възел, който е „ обречена закрепена точка в небето, която демонстрира типовете прекарвания, с които ще се сблъскате в живота, с цел да израснете духовно. Всичко това ще се случи в знака на Телец, който въздейства върху вашите запаси, пари и удоволствия.

Готови ли сте да се вдъхновите от жаждата за живот на Лъва? Продължавайте да четете, с цел да разберете по какъв начин сезонът на Лъва въздейства на вашата зодия и по какъв начин да деянията изцяло увереността на огнения знак.
Овен
Направете малко място за малко пристрастеност, Овни – сезонът на Лъв разпалва вашата зона на удоволствието. С другата огнена зодия Лъв, ще откриете, че следването на вашата пристрастеност е на върха на листата ви с цели. Съсредоточете се върху това да поставите себе си и огромните си креативен планове преди всичко. Сезонът на Лъва дава обещание да усили интензивността във всички области на живота ви във връзка с изкуството, музиката, творчеството и насладата. Очаквайте прилив на убеденост и ентусиазъм във връзка с най-новите си креативен инициативи. Дръжте очите си отворени за нови благоприятни условия да покажете уменията си и да запазите въображението си през това време.
Телец
Вашата обществена батерия има ли потребност от съществено зареждане, Телец? Напоследък сте в придвижване, само че сезонът на Лъва ви дава опция да натиснете бутона за сънливост, до момента в който подреждате домашните въпроси. Този месец преносът ви кани да прегърнете вътрешния си диван и да се концентрирайте върху прекарването на времето с вашите другари и обичани хора. Това е добър миг да концентрирайте силата си и да се погрижите за сърцето и психическото си здраве.
Близнаци
Сезонът на зодия Лъв ви движи във вълна от нови, смели хрумвания, Близнаци. Носете със себе си бележник, с цел да записвате евентуални креативен планове. Но внимавайте с всякаква непримиримост, когато става дума за вашите плавни информационни умения - може да се подхлъзнете в името на честността. Умът ви ще тича с 1000 благи в минута по време на този пренос. И когато ръководещата ви планета Меркурий се реалокира във вашия четвърти дом на 4 август, очаквайте да установите по-лични персонални връзки с обичаните си хора, с цел да ви помогне това да придобиете изясненост накъде сте се запътили.
Рак
Докато останалите знаци може да бързат по време на сезона на Лъва, от вас се желае да намалите темпото, Раци. Следващите няколко седмици са за деконструиране на това, което знаете, и за пресъздаване на нови способи за внасяне на комфорт и непоклатимост във вашето пространство. Докато слънцето в Лъв пресича вашия втори дом на финансите, парите и приходите, е значимо да се концентрирайте върху това, което цените най-вече повече от всеки път. Бъдете деликатни към 11 август, когато луната задейства вашия осми дом на прочувствени граници и напредък. Време е да бъдете почтени по отношение на вашите граници и зона на комфорт, когато става въпрос за околните ви взаимоотношения.
Лъв
Няма нищо, което да може да ви опитоми, Лъвове, и твоето лъскаво ново алтер его също е готово да блесне. Този сезон е обвързван с преоткриването на себе си и одобряването на неприятното ви държание. Това е ужасно време да преследвате тези големи цели и да се концентрирайте върху вътрешния си напредък - просто не забравяйте да се погрижите и за другите. Това е идеалното време да започнете нещо ново, което е в сходство с дълготрайна персонална цел, която имате за себе си. И макар че ще има няколко напрегнати моменти с няколко основни преноса против вашия безоблачен знак, в последна сметка тези провокации ви оказват помощ да проправите пътя си напред.
Дева
Ако равнищата ви на сила са изпразнени от цялото другарство, което сте създали предишния месец, сезонът на Лъва е отлично време за презареждане. Съсредоточете се върху интроспекцията тъкмо в този момент. Идентифицирайте пристрастеностите, които държите скрити в душeвността си, и си позволете да ги преследвате, макар че са непрактични. Сега е моментът да си починете и да помислите и да си върнете малко непоклатимост в всекидневието си. През това време може да откриете, че сте привлечени от работа със сенки, медитация и духовни изкуства. Прегърнете незнайното и се концентрирайте върху подмладяването преди вашия сезон идващия месец.
Везни
Сезонът на Лъва е обвързван с вашите специфични връзки, Везни! Миналият месец беше вашата епоха на девойките, само че в този момент самоуверената огнена зодия ви предизвиква да разширите обществената си мрежа по по-свободен и неналожителен метод. Чувствате се като себе си, когато сте обществени, тъй че се потопете във всички известни трептения този месец с Лъва, който ви поддържа. Ще се почувствате подтикнати да изследвате нови места, хора и хрумвания. Очаквайте претрупан обществен график – просто се уверете, че отделяте време за себе си, с цел да презаредите, когато Меркурий премине във вашия дванадесети дом на нематериалност и размисъл на 4 август.
Скорпион
Готови ли сте за съществено професионално развиване, Скорпиони? Вие сте естествено буен, когато става въпрос за реализиране на вашите цели, само че пламенният Лъв ви подтиква да вършиме по-смели, даже по-рисковани ходове в кариерата си, които имат капацитет за големи награди. През този интервал от време може да се почувствате по този начин, като че ли трудностите вълшебен се реалокират от пътя ви. Тази сила ви кани да се концентрирайте върху персоналните си цели и кариерни желания. Важно е да си припомните, че изборът на идеалния път за вас не постоянно е елементарен, само че в последна сметка си заслужава.
Стрелец
Сезонът на Лъва разпалва вашия девети дом на пътуванията и знанието, който се оказва вашият ръководещ дом. Това е комфортно място за слънцето и този сезон зарежда свободния ви дух и ви предизвиква да следвате любознанието си по вълнуващи и непознати пътища. Чувствате се въодушевени, Стрелци? Сезонът на зодия Лъв носи креативна сила в областите на живота, които са свързани с пътешестване и висше обучение. Ако сте мислили да се върнете в учебно заведение или да изберете нов поминък или занимание, в този момент е моментът да се възползвате от тази опция.
Козирог
Рядко разчитате на помощ от другите, Козирози, само че сезонът на Лъва трансформира гледната ви точка. Възможно е да има шокиращи разкрития, изключително когато Уран пресича вашия бранш на удоволствието и творчеството, и може да се нуждаете от думи на мъдрост, с цел да преминете през този интервал. Не се опасявайте да разчитате на другите или да ги оставите да ръководят. Този месец ще бъде значимо за вас да разчитате на външните си взаимоотношения и обществените си системи. Може също да се нуждаете от повече прочувствена поддръжка през това време, до момента в който преминавате през някои персонални откровения, тъй че не забравяйте да протегнете ръка за помощ този месец, вместо да се оттегляте във вътрешността.
Водолей
Готови ли сте за лятна забежка, Водолей? Този сезон вашата сестринска зодия, Лъв, повдига духа ви - и сърцето ви. Независимо дали сте несемейни или не, любовният ви живот се разгаря, насърчавайки ви да се отворите и да прегърнете романтиката, която ви следва. Любовта е във въздуха, Водолей и вие се чувствате по-игриви и сантиментални от нормално. Чувствате се по-харизматични и общителни през това време, тъй че се облегнете на неповторимите си странности и потърсете партньорствата, които ви карат да се чувствате видяни.
Риби
Обратно към действителността, Риби - макар че в последно време може да ви е мъчно да различите кое е същинско и кое не, до момента в който главата ви е в облаците. Сезонът на зодия Лъв ви моли да внесете баланс в всекидневието си и да се концентрирайте върху целите и благосъстоянието си. Но това не значи, че сте напълно предприемач - Лъвът е обвързван със заниманието и удоволствието, тъй че няма да имате проблем да намерите неспокойствие даже в светското. Миналия месец слънцето в Рак преплува през вашия пети дом на креативност и наслада, само че откакто продължихте без спиране през последните няколко седмици, може да се почувствате малко изгубени в морето. Слънцето в Лъв кани малко деловитост във вашия свят. Сега е моментът да се стегнете и да започнете нова рутинна подготовка и да създадете системи за организация, които да ви държат на път към постигането на общата цел.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР