Нинова иска законът за личната помощ да стане факт до

...
Нинова иска законът за личната помощ да стане факт до
Коментари Харесай

Депутатите Изпаднаха В Ужас! Корнелия Нинова Отнема Най-Милото На Народните Представители!

Нинова желае законът за персоналната помощ да стане факт до края на сесията на Народното събрание. Затова тя ще внесе предложение депутатите да не излизат в лятна почивка.
Не можело депутатите да лежат по плажовете, а майките по палатките на митинг. Не е морално и не е човешко, сподели соцлидерът.

Червените имали редица хрумвания по какъв начин да се решат проблемите на майките с увреждания, само че не се приемали от болшинството. Правителството би трябвало доста бързо да си свърши работата, упорстват левите.

Пари за ограниченията щели да се намерят, като Бойко Борисов спре кражбите - " Ако смеете, господин Борисов ", обърна се тя задочно към министър-председателя.
По думите на Нинова би трябвало да се отстранен компаниите медиатори в обществената сфера.

Утре левицата внася претекстовете за вота на съмнение, стана ясно още на брифинга на " Позитано " 20.

Европа се раздира от несъгласия сега, разяснява водачът на Българска социалистическа партия за мигрантската рецесия. Нинова недоумява каква е позицията на България по тези въпроси. В края на месеца министър председателят Бойко Борисов е участва на среща на върха, на която ще се разисква тематиката. Затова соцводачът желае той да рапортува в Народното събрание каква позиция ще пази.

44 282 души са регистрирани у нас преди да стигнат в Европа. Ако мине догатката на немския вътрешен министър, тези хора би трябвало да бъдат върнати у нас.
Съгласен ли е Борисов с това, пита Корнелия Нинова. Към момента над 3 000 бежанци са ни върнати. Връщане на тези бежанци в страната, от която са пристигнали, отсече водачът на алените. Става въпрос за икономическите мигранти, не за тези, които бягат от война.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР