Нина Добрев за първи път отвори вратите на дома си

...
Нина Добрев за първи път отвори вратите на дома си
Коментари Харесай

Нина Добрев показа дома си

Нина Добрев за първи път отвори вратите на дома си и сподели по какъв начин живее. Красивата актриса направи това за Architectural Digest, показвайки красивия си дом в испански жанр с четири спални, намиращ се в Лос Анджелис, написа каналът във vbox7.

Нина желала да резервира истинската и достоверна архитектура. Ремонтните действия не били доста и продължителни, а по-скоро освежаващи и нужни, само че всичко е било съобразено с духа на къщата. Нещо повече - по време на локдауна през предходната година, тя и гаджето ѝ Шон Уайт решили да пребоядисат сами цялата фасада на къщата.
                 

Нина споделя, че първоначално тя и Уайт били доста разчувствани, само че към третия и четвъртия ден почнали да се питат в какво тъкмо са се забъркали. " Въпреки това стана доста красива и се веселя, че го направихме ", сподели актрисата и шеговито вметва, че може би в нея проговорила спестовната страна, по-точно източно европейското българско момиче, което си споделило: " Не желая да заплащам доста пари за група хора, които да дойдат и да боядисат, скучно ми е ", споделя с комизъм Нина.
                 

Макар да се оправя безпроблемно с пребоядисането, в това число и на стените в дома, за обновяването на интериора взема решение да наеме дизайнер. Избрала да работи с Чарли Барщайн от Charlie Barstein Interiors.

Припомняме, че Нина и приятелят ѝ сноубордистът Шон Уайт са дружно от предходната година и по всичко проличава, че нещата сред тях са все по-сериозни.
                 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР