Нина Добрев разказа с усмивка за инцидента, който претърпяла в

...
Нина Добрев разказа с усмивка за инцидента, който претърпяла в
Коментари Харесай

СТРАХОВИТ ИНЦИДЕНТ С БГ ЗВЕЗДА: Нина Добрев полетя зад борда на супер луксозна яхта 

Нина Добрев описа с усмивка за случая, който претърпяла в неделя, на яхта пред своите 25, 6 млн. почитатели в Instagram и разяснява, че на нея все й се случват непредвидими неща.

"Искате ли да бъдете хазаин на 3-дневно яхтено празненство на Гран При на Монако? Какво може да се обърка? Когато аз съм забъркана, постоянно се случва нещо ", написа актрисата в развлекателната платформа и сподели ожуленото си коляно.

На стори в Instagram Добрев пък написа: "Аз тъкмо, откакто пропуснах стъпалото на слизане от яхтата и паднах зад борда ", очевидно и това е повода за травмата на актрисата. От фотосите излиза наяве още, че се е наложило компанията, с която Нина е била на яхтата, да викне медицински екип, който да се погрижи за пострадването й.

Приятелите й споделят, че държанието й е диво, само че сърцето - златно. Едните, че без рана не е Нина, други, че безусловно е най- забележителният човек.

Домакинството на яхтата е било обвързвано с винения й бизнес и промоция на другите еликсири в листата.

Приятеля й Шон Уайт очевидно се забавлявал на празненството, а Нина е била облечена с дълга черна рокля, когато си ожулила коляното. Добрев показа още, че й е лишило време да изтрезнее и да разгласява фотоси от пистата в Монако, шегувайки се, че тъй като водачите не могат да използват алкохол все някой е трябвало да свърши тая работа.

Веднага след приключенията с яхта, с пенсионираният от спорта Шон са се отправили към Авиньон, с цел да отдъхнат, а той е озаглавил поста си: "Не желая да работя ". Приятелите му го подканят да се ожени за Нина и питат дали там ще направи предложение.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР